09/05/2024 12:25 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νίκος Βαρδάτσικος: “Ο Βαγγέλης Μπουρνούς μας απέδειξε ολα αυτά τα χρόνια ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για δήμαρχος”

O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου έκανε δήλωση για τις εκλογές


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Άτομο άγνωστο στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής μας. Το εκτίμησα βαθύτατα και για ακόμη μια φορά, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Όμως ήρθε η ώρα, να ψηφίσουμε την επόμενη Κυριακή για τη Δημοτική Αρχή που θα ηγηθεί της τοπικής αυτοδιοίκησης ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ την επόμενη πενταετία.

Πιστεύω ακράδαντα ότι μόνον ο νυν δήμαρχός μας, Βαγγέλης Μπουρνούς με τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν, μπορεί να συνεχίσει και την επόμενη πενταετία το έργο, για το οποίο μόχθησε, αγωνίστηκε και μας αφορά όλους.

● Είναι ο δήμαρχος που πρέπει να ψηφιστεί για την προσφορά του
● Είναι ο δήμαρχος που αποδεδειγμένα φρόντισε για όλους εμάς τους πολίτες, ήταν δίπλα σε
όλους μας, γνωστούς και αγνώστους, πάντα με τον φιλικό του τόνο
● Είναι άνθρωπος με στοχοπροσήλωση στις άμεσες λύσεις και την παραγωγή αποτελεσμάτων

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς μας απέδειξε ολα αυτα τα χρόνια ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για δήμαρχος μας και είναι αναγκαίο να ηγηθεί ξανά της τοπικής αυτοδιοίκησης στην νέα της πενταετία. Σε όλους μας είναι γνωστό, ότι είναι ο άνθρωπος που ξέρει πως να φροντίσει τον Δήμο μας.

Γνωρίζει, ότι ο πολίτης απαιτεί ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ και θέλει να έχει λυμένα τα βασικά καθημερινά του θέματα όπως: Καθαριότητα, αποκομιδή σκουπιδιών στην ώρα τους, αποκομιδή κλαδιών, ενημέρωση, αυστηρή επίβλεψη από τον δήμο στα έργα που εκτελούνται απο τις αναδοχες κατασκευαστικές εταιρείες, προγραμματισμός εργασιών, συντήρηση πάρκων κλπ.

Ομως, να μην παραβλέπουμε ότι ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, υπο την αιγίδα του κ. Μπουρνούς με μεγάλη και σκληρή προσπάθεια έχει εντάξει αρκετά και μεγάλα έργα προς εκτέλεση που αποσκοπούν στην βελτίωση της Ραφήνας. Τα έργα αυτά για την υλοποίηση τους απαιτούν οργάνωση, διαχείριση και πολύπλευρη διοικητική γνώση την οποία απέδειξε ότι διαθέτει.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι καταλυτική η επόμενη πενταετία για την περιοχή της Ραφήνας Πικερμίου! Η ψήφος όλων μας την Κυριακή πρέπει να γίνει, με πλήρη συνείδηση και με ουσιαστικό σκοπό την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας, την ανάπτυξη και πρόοδο του Δήμου μας.

Ευχαριστώ πολύ!
Νίκος Βαρδάτσικος

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *