26/05/2024 8:29 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με Stavento και Ήβη Αδάμου η 2η Λευκή Νύχτα στον Δήμο Αχαρνών

Μεγάλη συναυλία στην κεντρική πλατεία της πόλης


Τη 2η Λευκή Νύχτα υποδέχεται την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου ο Δήμος Αχαρνών, από τις 9 το βράδυ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Δήμος Αχαρνών και η ΔΗΚΕΑ σε συνεργασία με καταστήματα της πόλης διοργανώνουν μια μεγάλη γιορτή με σκοπό την τόνωση της εμπορικής κίνησης και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Στην Κεντρική Πλατεία της πόλης θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τους Stavento & την Ήβη Αδάμου ενώ ταυτόχρονα οι καταναλωτές θα βρουν απίστευτες προσφορές σε όλα τα καταστήματα της περιοχής και θα απολαύσουν διάφορα happenings στους εμπορικούς δρόμους!

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα περιλαμβάνει διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα όπως μουσική συναυλία στην κεντρική πλατεία, παρουσία έμπειρων εμψυχωτών-ανιματέρ καθώς και άλλες μουσικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του κεντρικού τομέα του δήμου.

«Η διοίκησή μας έχει αποδείξει ότι προωθεί και στηρίζει δράσεις για την τόνωση της τοπικής οικονομίας που καθιστούν τον Δήμο μας πόλο έλξης για όλη την Αττική» δήλωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ευχόμενος η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ να γίνει η αγαπημένη εμπορική γιορτή όλων.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *