15/05/2024 3:01 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Λίγα λουλούδια, κεράκια και ένα κράνος! Για τον Αλέξανδρο από τα φιλαράκια του

Θλίψη και πόνος για το παληκάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του


Ο άδικος χαμός του 18χρονου Αλέξανδρου Παππά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος, έχει συγκλονίσει τη Ραφήνα και το Πικέρμι όπου ζούσε. Τα φιλαράκια του δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό που να μην τον σκέφτονται και ένα δάκρυ να κυλάει στο πρόσωπό τους.

Τις τελευταίες ημέρες οι φίλοι του, έχουν αφήσει στο τόπο του δυστυχήματος λίγα λουλούδια, κεράκια αλλά και το κράνος του, σε ένδειξη μνήμης για τον καλό τους φίλο που τόσο νέος έφυγε από τη ζωή, οδηγώντας τη  μηχανή του.

Η κα Ειρήνη Γεωργίου, βρέθηκε στο σημείο που έγινε το μοιραίο και με λόγια που ραγίζουν καρδιές αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο…

“Χτες βράδυ ένα ασθενοφόρο που ανηφόρισε και που ύστερα από μόλις 5 το πολύ 10 λεπτά κατηφόρισε. Τι να υποθέσεις.. αυτό που πονάει λιγότερο: Κάποιον ηλικιωμένο θα πήρε από κάποιο σπίτι εδώ κοντά..

Κι ύστερα τα μαντάτα: 18χρονών παλικάρι. Τρέλλα με τις μηχανές. Τελείωσε η ζωή του εκεί. Και απόψε πριν λίγο να βρίσκεσαι στο σημείο ανάμεσα στα φιλαράκια του που στέκονταν αμίλητα τριγύρω, ντυμένα στα μαύρα ρούχα τους που έτσι κι αλλιώς συνηθίζουν και ν’ακούς μονάχα το ρούφηγμα από τις μύτες τους που έτρεχαν μαζί με τα δάκρυα..

Κάποιος έφερε και το κράνος του και το τοποθέτησε εκεί να τον προστατεύει λες, έστω κι αργά, μια και το κρατούσε στο χέρι, δεν το φορούσε σε κείνα τα στερνά λεπτά της ζωής του. “Να προσέχετε παιδιά”, ήταν το μόνο που τους είπα.

Παιδιά.. με τη ζωή όλη μπροστά τους…”.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *