29/04/2024 2:24 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαρκόπουλο: Ρήμαξαν ελαιώνα – Έκλεψαν πάνω από 400 κιλά ελιές!

Η πρώτη καταγγελία που καταγράφεται στην Αττική, μετά την κατακόρυφη αύξηση της τιμής του λαδιού


Κάποιοι το έλεγαν μεταξύ σοβαρού και αστείου. Να όμως που έγινε. Οι κλέφτες ελαιοκάρπου φαίνεται πως «χτύπησαν» και στην Αττική, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι μάζεψαν τις ελιές σε ελαιώνα στα Μεσόγεια και συγκεκριμένα στην περιοχή Βαραμπάς στο Μαρκόπουλο.

Σημειώνεται, πως είναι η πρώτη καταγγελία που καταγράφεται στην Αττική, μετά την κατακόρυφη αύξηση της τιμής του λαδιού.

Ειδικότερα, η καταγγελία έγινε από τον ιδιοκτήτη του αγροτεμαχίου, ο οποίος διαπίστωσε την κλοπή χθες το πρωί όταν πήγε να μαζέψει τον καρπό από το λιοστάσι του στην περιοχή Βαραμπάς στο Μαρκόπουλο.

Ο 62χρονος διαπίστωσε πως οι κλέφτες είχαν μαζέψει τον καρπό από τα περισσότερα δέντρα και ενημέρωσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το vradini.gr στο σημείο έφτασε πλήρωμα περιπολικού του τοπικού τμήματος, όπου ο αγρότης δήλωσε ότι τού είχαν κλέψει περισσότερα από 400 κιλά ελιές. Μάλιστα, είπε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες έσπασαν το λουκέτο από την κεντρική είσοδο του αγροκτήματος και μπήκαν στο εσωτερικό.

Παράλληλα, σε μια αποθήκη βρήκαν το ελαιοραβδιστικό με το οποίο μάζεψαν τις ελιές. Το ραβδιστικό μηχάνημα το έκλεψαν όπως κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του ελαιώνα.

Την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Μαρκοπούλου.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *