22/04/2024 10:46 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θλίψη στις Αχαρνές για την απώλεια του Βασίλη Τοπαλλιανίδη

Γιατρός και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ


Βαθιά θλίψη προκάλεσε στις Αχαρνές το άκουσμα της απώλειας του επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης, ιατρού Βασίλη Τοπαλλιανίδη.

Ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης διατέλεσε επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ, εκφραστής των λαικών αγώνων και ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους των Αχαρνών.

Ο εκλιπών ήταν άνθρωπος ήπιων τόνων με ευγενή χαρακτήρα, τίμησε τον Όρκο του Ιπποκράτη ενώ υπηρέτησε την επιστήμη με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση στους ασθενείς του.

Ανακοίνωση της Τ.Ε του ΚΚΕ για την απώλεια του Βασίλη Τοπαλλιανίδη

Η Τ.Ε. Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ με βαθιά θλίψη και μεγάλο σεβασμό αποχαιρετά τον σύντροφο Βασίλη Τοπαλλιανίδη που έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη.

Ο σύντροφος Βασίλης υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, για πολλά χρόνια επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών.

Το σύντροφο Βασίλη, μαζί με το ΚΚΕ, αποχαιρετούν και χιλιάδες λαϊκοί άνθρωποι από το δήμο Αχαρνών και την ευρύτερη περιοχή που ο σύντροφος Βασίλης ως στέλεχος του ΚΚΕ τους υπερασπίστηκε απ’ όποιο μετερίζι τον χρέωσε το Κόμμα του. Ο λαός του Μενιδίου αποχαιρετά τον λαϊκό αγωνιστή γιατρό που βρέθηκε δίπλα σε κάθε φτωχό, σε κάθε αδικημένο τιμώντας τον τίτλο του μέλους και στελέχους του ΚΚΕ.

Η Τ.Ε. Βορειοδυτικής Αττικής και οι Κομματικές Οργανώσεις εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του, Βιβή και τον γιο του Γιώργο καθώς και στους υπόλοιπους οικείους του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα στους αγώνες μας για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το λαό μας.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *