30/04/2024 1:58 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Χρόνια πολλά αγγελέ μου” – Στα γιορτινά το σπίτι του Καραμανλή στη Ραφήνα

Γέμισε λουλούδια, γλυκά και νεολαιίστικες φωνές από τους συμφοιτητές της που βρέθηκαν εκεί για ευχές


Δύο μεγάλα πράσινα μάτια φιγουράριζαν στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media η μαμά της, για να της ευχηθεί «χρόνια πολλά» για τη γιορτή της! Η πρασινομάτα Αλίκη Καραμανλή γιόρταζε και η μητέρα της Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή τής ευχήθηκε δημόσια, λέγοντας: «Χρόνια πολλά, άγγελέ μου».

Η 22χρονη Αλίκη έχει βαπτιστεί ως Αγγελική Αλίκη κι άρα η γιορτή της είναι των Ταξιαρχών τον Νοέμβριο και όχι τον Ιούλιο που γιορτάζει το… Αλίκη. Παρ’ όλα αυτά η Αλίκη προτιμά το δεύτερο όνομά της, που είναι αυτό της γιαγιάς της.

Η φωτογραφία της κόρης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή άρεσε πολύ στο κοινό που την είδε. Ολοι θαύμασαν το ωραίο πρόσωπο της φοιτήτριας, που ήταν χωρίς μακιγιάζ και αναδείκνυε τη φυσική ομορφιά της, σε αντίθεση με ό,τι επιλέγουν σήμερα τα κορίτσια της ηλικίας της, που… πολυφορτώνονται.

Η Αλίκη Καραμανλή σπουδάζει στη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συγχρόνως εργάζεται ήδη. Ο δίδυμος αδελφός της, ο Αλέξανδρος, φοιτά στο Οικονομικό της Νομικής. Τα δύο παιδιά είναι χαμηλών τόνων, έχουν ως προτεραιότητα τις σπουδές και την εξεύρεση εργασίας, καθώς ως τριτοετείς πλησιάζουν στο πτυχίο τους.

Όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, προχθές στο Μέγαρο Μουσικής, όπου μιλούσε ο πατέρας τους και πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, βρίσκονται στο πλάι των γονιών τους όταν υπάρχει σπουδαίο δημόσιο γεγονός. Τους συνοδεύουν πάντοτε και τους στηρίζουν.

Το σπίτι των Καραμανλή στη Ραφήνα, στη γιορτή της Αλίκης, γέμισε λουλούδια, γλυκά και νεολαιίστικες φωνές από τους συμφοιτητές της που βρέθηκαν εκεί για ευχές.

espressonews.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *