29/04/2024 11:03 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο 12χρονος από την Αρτέμιδα για δεύτερη χρόνια πρωταθλητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross!

Ο Γιώργος Τσαλίκης νικητής και πρωταθλητής στην ΜΧ65


Για δεύτερη χρόνια πρωταθλητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross είναι ο 12χρονος Γιώργος Τσαλίκης από την Αρτέμιδα. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα Τρίκαλα, ενώ στο motomag.gr αναφέρεται:

Ο Τσαλίκης νικητής και πρωταθλητής στην ΜΧ65

Η αυλαία του έβδομου και τελευταίου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα έπεφτε με τον δεύτερο αγώνα της MX65. Ο Γιώργος Τσαλίκης #1 Yamaha YZ 65 κατάφερε για ακόμη μια φορά να στρίψει πρώτος, με τον νεαρό αναβάτη της Yamaha να δημιουργεί αμέσως μικρή διαφορά από τους υπόλοιπους.

Με του γύρους να περνούν ο Τσαλίκης είχε αυξήσει τη διαφορά στα τέσσερα δευτερόλεπτα από τον Ευθύμη Ψαρογιάννη #228 Husqvarna TC 65, με τον Δημήτρη Φωτόπουλο #911 Yamaha YZ 65 να ακολουθεί στην τρίτη θέση.

Ο Τσαλίκης ο οποίος ήθελε να κλείσει με νίκη τη χρονιά και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην MX65 με εντυπωσιακό τρόπο προσπαθούσε να μείνει συγκεντρωμένος στον στόχο του. Η ομάδα του σε κάθε γύρο προσπαθούσε να τον εμψυχώσει καθώς ο Ψαρογιάννης είχε μειώσει τη διαφορά στα 1,2 δευτερόλεπτα.

Με την μάχη για τη νίκη να έχει ανάψει για τα καλά ο Τσαλίκης πίεζε ώστε να μείνει στην πρωτοπορία με τον Ψαρογιάννη να προσπαθεί να κατεβάσει τη διαφορά κάτω του ενός δευτερολέπτου. Ωστόσο η επίθεση ήρθε από τον τρίτο Φωτόπουλο ο οποίος έχοντας εκπληκτικό ρυθμό προσπέρασε τον Ψαρογιάννη για τη δεύτερη θέση. Την μάχη αυτή εκμεταλλεύτηκε ο Τσαλίκης ο οποίος αύξησε τη διαφορά κερδίζοντας τον αγώνα και ταυτόχρονα το πρωτάθλημα στην κατηγορία MX65.

Τρομερό αγώνα έκαναν οι Ψαρογιάννης – Φωτόπουλος με τους δύο αναβάτες να προσπερνούν ο ένας τον άλλον πολλές φορές. Νικητής σε αυτή τη μονομαχία αναδείχθηκε ο Ψαρογιάννης ο οποίος κέρδισε τη δεύτερη θέση με τον Φωτόπουλο να τερματίζει στην τρίτη. Ο Αντώνης Τσιγκόλης #98 GASGAS 65 ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τέταρτη θέση με τον Θοδωρή Στρούγκη #51 Yamaha YZ να συμπληρώνει την πεντάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, όλοι οι πρωταγωνιστές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross βρέθηκαν στις απονομές ώστε να παραλάβουν τα κύπελλα τους, ενώ άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *