28/04/2024 11:08 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι συνεχείς διαρρήξεις προκαλούν ανησυχία σε Νέο Βουτζά, Μάτι, Προβάλινθο

Ανοιχτή εκδήλωση των κατοίκων την Κυριακή με καλεσμένο τον υπουργό κ. Οικονόμου


Τα πολλά περιστατικά με διαρρήξεις ή απόπειρες διάρρηξης έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους του Προβάλινθου, του Ματιού και του Νέου Βοιυτζά που προχωρούν σε μια πρώτη μορφή αντίδρασης.

Στην κοινή ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία των Εξωραϊστικών Συλλόγων «Μάτι» και «Η Πρόοδος» και του αθλητικού συλλόγου Νέου Βουτζά, έχει προσκληθεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρεται:

Ανασφάλεια και φόβο έχουν προκαλέσει στους κατοίκους τα συνεχόμενα περιστατικά ληστειών και διαρρήξεων σε Νέο Βουτζά και Μάτι. Γι αυτό τον λόγο οι κάτοικοι διοργανώνουν ανοιχτή κοινή εκδήλωση την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, στις 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αθλητικού Συλλόγου Νέου Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Τα αυξημένα κρούσματα ληστειών και διαρρήξεων στο Νέο Βουτζά και στις όμορες πυρόπληκτες περιοχές των Δήμων Μαραθώνος και Ραφήνας Πικερμίου, καθώς και η δράση, προσφάτως, οργανωμένων συμμοριών στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, προκαλούν ανασφάλεια και φόβο στους πολίτες. Σχεδόν, καθημερινά, τουλάχιστον 2 με 3 σπίτια παραβιάζονται, ή, γίνεται απόπειρα διάρρηξής τους. Η συγχώνευση των αστυνομικών τμημάτων και η υποστελέχωσή τους οδηγούν μοιραία σε επιδείνωση της κατάστασης και σε επιβολή καθεστώτος ανομίας και αυξανόμενης παραβατικότητας.

✓ Για το λόγο αυτό, οι Σύλλογοι του Νέου Βουτζά και του Ματιού, διοργανώνουν την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023, στις 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αθλητικού Συλλόγου Νέου Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», Χρυσοστόμου Σμύρνης 1, ανοιχτή κοινή εκδήλωση για να συζητήσουμε τι μέτρα πρέπει να λάβουμε ώστε να αντιμετωπιστεί το μπαράζ ληστειών και κλοπών, που απειλεί τις ζωές μας και τις περιουσίες μας.

✓ Έχουμε αποστείλει πρόσκληση για την εκδήλωση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, με κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Υπουργό Επικρατείας κ. Μάκη Βορίδη, στην Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κυρία Σοφία Ζαχαράκη, σε όλους τους Βουλευτές Ανατολικής Αττικής, στους Δημάρχους Μαραθώνος κ. Στέργιο Τσίρκα, Ραφήνας – Πικερμίου κ. Ευάγγελο Μπουρνού (απερχόμενο) και κυρία Δήμητρα Τσεβά (νεοεκλεγείσα Δήμαρχο), στους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης των δύο Δήμων, στους Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων Μαραθώνος και Ραφήνας Πικερμίου και στην Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής.

✓ Τέλος, πιστεύουμε, ότι αν δεν συσπειρωθούμε και δεν πιέσουμε με την παρουσία μας να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αύξηση της αστυνόμευσης στις περιοχές μας, πολύ σύντομα, η κατάσταση θα επιδεινωθεί και οι κάθε λογής παράνομοι θα δρουν πλέον ανεξέλεγκτοι και ανενόχλητοι.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ: ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ Η ΠΡΟΟΔΟΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΔΣ

1. Του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά « Η ΠΡΟΟΔΟΣ»
Η Πρόεδρος Έμυ Κροκίδη

Ο Γεν. Γραμματέας Λευτέρης Ελευθεράκης

2. Του Αθλητικού Συλλόγου Νέου Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ». Ο Πρόεδρος Γιώργος Βιτσαρόπουλος. Η Γεν. Γραμματέας Κάρυ Κωσταβάρα

3. Του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ΜΑΤΙ». Η Πρόεδρος Μαρία Μήλα. Η Γεν. Γραμματέας Τίνα Κολλάρου

marathonpress.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *