26/04/2024 8:11 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η περίφημη βίλα του δικτάκτορα Παπαδόπουλου στην Πάρνηθα (βίντεο)

Ήταν καταφύγιο για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας ακόμα και σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου


Σε μια από τις κορυφές της Πάρνηθας βρίσκεται η περίφημη βίλα του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου η οποία, όπως έχει διευκρινίσει ο βιογράφος του Μάνος Ν. Χατζηδάκης, είχε διαφορετική χρήση από αυτή που αρχικά πιστεύαμε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Χατζηδάκη το συγκεκριμένο οίκημα δεν φτιάχτηκε με σκοπό να αποτελέσει ακόμα μια εξοχική κατοικία του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου αλλά ως καταφύγιο για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας ακόμα και σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου που εκείνη την εποχή πλανάται ως απειλή για ολόκληρη την ανθρωπότητα λόγο του “Ψυχρού πολέμου” ανάμεσα στην Αμερική και την τότε Σοβιετική Ένωση.

Στην επιστολή του δε γίνεται αναφορά σε υπόγειες στοές και μυστικές εγκαταστάσεις.

Η ομάδα Up Stories με χρήση Drone έκανε αυτοψία στο σημείο το οποίο σημειωτέων παραμένει αποκλεισμένο για τα αυτοκίνητα και τις μηχανές και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε πεζοπόρους και ποδηλάτες οι οποίοι πρέπει να διανύσουν μια απόσταση 6,5 χιλιομέτρων από το Φυτώριο της Πάρνηθας έως το οίκημα και άλλα τόσα για την επιστροφή τους διανύοντας μια απαιτητική ανηφορική διαδρομή.

Αυτό που καταφέραμε να εντοπίσουμε και που παρουσιάζεται για πρώτη φορά είναι ένα μυστηριώδες δίκτυο υπόγειων εγκαταστάσεων που συνδέονται μεταξύ τους.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *