29/04/2024 11:27 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνέλαβαν άλλους τρείς για τη διακίνηση των μεταναστών στο Πόρτο Ράφτη

Τι βρήκαν στα σπίτια του 37χρονου αρχιδιακινητή που είχε συλληφθεί χθες από το Λιμενικό Ραφήνας


Ανακοίνωση εξέδωσε το λιμενικό σχετικά με τις συλλήψεις τριών ατόμων για την οργανωμένη επιχείρηση αποβίβασης μεταναστών χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα από θαλαμηγό σκάφος στην παραλία Χαμολιά κοντά στο Πόρτο Ράφτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ραφήνας σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Προστασίας Θαλάσσιων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και με τη συνδρομή στελεχών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν 37χρονο αλλοδαπό στην περιοχή της Αθήνας, ως οργανωτή κυκλώματος διακίνησης και εισόδου υπήκοων τρίτης χώρας στο ελληνικό έδαφος.

Συγκεκριμένα ο 37χρονος φέρεται ως οργανωτής της εισόδου σαρανταενός ατόμων που εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες της 17/11/2023 σε βραχώδη περιοχή Χαμολιάς Βραυρώνα Αττικής και είχαν αποβιβασθεί από θαλαμηγό σκάφος, σημαίας Σιέρρα Λεόνε, έχοντας ως πλήρωμα δυο αλλοδαπούς διακινητές, ηλικίας 47 και 20 ετών.

Σε νόμιμους ελέγχους, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, που διενεργήθηκαν σε δύο (02) οικίες του 37χρονου στην περιοχή της Αθήνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χειρόγραφα σημειωματάρια και ατζέντες, καθώς και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *