27/07/2024 7:31 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Θύελλα Ραφήνας “τσίμπησε” βαθμό στην Κόρινθο (1-1)

Οι Λιγνιτωρύχοι προηγήθηκαν με τον Σουλτανίδη στο 55΄ αλλά δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 70΄


Στην τρίτη της ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής «υποχρεώθηκε» η Θύελλα Ραφήνας, από τη στιγμή που έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Κορίνθου, εκτός έδρας, το μεσημέρι της Κυριακής (19/11), για την 10η «στροφή» στον τρίτο όμιλο.

Οι «λιγνιτωρύχοι» που είχαν τις δικές τους απουσίες και δεν παρατάχθηκαν πλήρεις απέναντι σε μία δυνατή ομάδα που είχε και εκείνη αρκετές ελλείψεις, πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα ματς όπου θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τους τρεις πόντους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και δεν είχε να επιδείξει κάτι εξεζητημένο, πέρα από μία σπουδαία επέμβαση του Διασσινού σε διαγώνιο σουτ του Κοντογιάννη από τα δεξιά της μικρής περιοχής στο 42’. Η μπάλα λοιπόν βγήκε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης ο Γούλας επιχείρησε ένα σουτ στην κίνηση έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ του ΠΑΣ Κορίνθου. Κάπως έτσι, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη πήγε ισόπαλη χωρίς σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα και δίχως να έχει απειληθεί μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47’, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους σημαντική ευκαιρία με τον Μερκούρη, ο οποίος δοκίμασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ο Κουμής βέβαια ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σε κόρνερ στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του.

Στο 55’, ο Γούλας πάτησε περιοχή μετά από φάση διαρκείας, επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ. Την εκτέλεση λοιπόν ανέλαβε ο Ντάφλας, με τον Σουλτανίδη ο οποίος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι να πιάνει καρφωτή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ Κορίνθου και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Ανδρέα Μπαρμπολούτσι βγήκε μπροστά και πίεσε τη Θύελλα, που ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 70’ μετά από φάση διαρκείας και δυνατό σουτ του Δερμιτζάκη στο δεξί «γάμα» της εστίας το Κουμή. Τρία λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, αλλά ο Κουμής απέκρουσε αυτή τη φορά σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση του Δερμιτζάκη.

Στα τελευταία λεπτά, οι «λιγνιτωρύχοι» που μπορεί να δέχτηκαν πίεση, βρήκαν κενούς χώρους και βγήκαν σε 2-3 καλές αντεπιθέσεις, ωστόσο η κούραση και κάποιες λανθασμένες επιλογές δεν τους επέτρεψαν να απειλήσουν την εστία του Διασσινού, με κάποια σοβαρή ευκαιρία.

Με αυτό τον τρόπο, το σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι το φινάλε, με τον Τσούκα ωστόσο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Το ματς «σφύριξε» ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (Μεσσηνίας), με βοηθούς τους Χρήστο Καραμπέτσο (Μεσσηνίας) και Παναγιώτη Νικολόπουλο (Μεσσηνίας).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Ανδρίκος, Τσούκας, Φύτρος, Φλώρος, Μαρτίνος, Σουλτανίδης, Ντάφλας, Γούλας (90’+2’ Αγγέλης), Κοντογιάννης, Κωτσάκης (75’ Ψυχογιός).

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Χατζής (58’ Γεωργίου), Παπαχρήστος, Πατελάκης, Νικολάου, Μερκούρη, Κουϊμέλης (53’ Παπανικολάου), Ζαχαράκης, Παπουλής (58’ Χαρτσιάς), Δερμιτζάκης (79’ Κοτσιανούλης), Ροχάνο.

Κωνσταντίνος Τούμπανος

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *