29/04/2024 8:16 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κόρη γνωστού δημοσιογράφου η 16χρονη που βρίσκεται σε κώμα μετά από τη χρήση ναρκωτικών

Αυτή τη στιγμή η άτυχη κοπέλα βρίσκεται στο νοσοκομείο, εγκεφαλικά νεκρή


Μία 16χρονη, κόρη πολύ γνωστού δημοσιογράφου, σύμφωνα με το Super Κατερίνα, έπεσε θύμα εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι την εκμεταλλεύτηκαν και την έκαναν “πειραματόζωό” τους.

Η νεαρή βρέθηκε σε πολυκατοικία στον Βύρωνα μαζί με μία φίλη της, 17 ετών, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο, εγκεφαλικά νεκρή. Ήταν μαζί στο διαμέρισμα, υπό την επήρεια ουσιών, και το ασθενοφόρο το κάλεσε η 17χρονη όταν το επόμενο πρωί συνειδητοποίησε πως η 16χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της.

Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει στη σύλληψη έξι ατόμων, μέλη επικίνδυνης σπείρας, ανάμεσα στα οποία είναι δύο ανήλικοι.

Η κοπέλα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί αλλά και την κατάθεση της μητέρας, δεχόταν μεγάλη πίεση από τα μέλη της σπείρας, τα οποία πολλές φορές δεν την άφηναν να χρησιμοποιεί ούτε το τηλέφωνό της, με την ίδια να την καλεί επανειλημμένα, χωρίς να της επιτρέπεται να απαντήσει.

Πολλές φορές, μάλιστα, την έβαζαν να δοκιμάζει διάφορα είδη ουσιών που ανακάλυπταν και είχαν στην κατοχή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από έρευνα των Αρχών εντοπίστηκε και μία μισογκρεμισμένη κατοικία στη Γλυφάδα, όπου έκρυβαν τις ποσότητες ναρκωτικών.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *