04/05/2024 9:33 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κορωπί! Συνεχίζεται το θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν στην Αλθέα – Είναι του Νίκου Κλειδώνη;

Παραμένει το μυστήριο γύρω από την "εξαφάνιση" του 46χρονου


Πυκνό μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει της συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Κορωπιώτης Νίκος Κλειδώνης, αφού όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η σορός που βρέθηκε στα βράχια της Αλθέας το πρωί της 4ης Νοεμβρίου, ανήκει σε αυτόν.

Αν και έχουν περάσει 17 ολόκληρες ημέρες από τη μακάβρια ανακάλυψη μόνο τα προσωπικά αντικείμενα του Νίκου Κλειδώνη οδηγούν στο επισφαλές συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στο Κορωπί από τις 28 Αυγούστου.

Η δικηγόρος της οικογένειας Ιωάννα Καπελλάκη μίλησε στον Κώστα Τσαπάκη και στην εκπομπή του planetwebradio.gr «Εντός Λεκανοπεδίου» και με ιδιαίτερα προσεκτικό λόγο αναφέρθηκε σε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι σήμερα.

Παράλληλα η εξαίρετη νέα νομικός στάθηκε και στα όσα ακούγονται για την εμπλοκή του με κρυπτονομίσματα αλλά και στην κατάθεση αδελφικού φίλου του σχετικά με τα όσα γνώριζε για τη δράση κυκλωμάτων εμπορίας και διακόινησης ναρκωτι8κών στην περιοχή.

Η κα Καπελλάκη δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο όμως έθεσε ως βασική προϋπόθεση την επιστημονική επαλήθευση ότι η σορός ανήκει στον Κλειδώνη, κάτι που αναμένεται περί τα τέλη Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου.

Εφόσον η ταυτότητα πιστοποιηθεί θα ξεκινήσει ένας νέος μαραθώνιος ιατροδικαστικών ερευνών για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, στοιχείο που θα ρίξει φως προς την κατεύθυνση διερεύνησης από τις αστυνομικές αρχές της όλης υπόθεσης.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr η κα Ιωάννα Καπελλάκη:

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *