01/05/2024 3:28 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανακαλύψτε Τα Απόλυτα Ημιμόνιμα Βερνίκια Νυχιών Για Τη Φετινή Σεζόν

Ένας οδηγός με χρήσιμες προτάσεις για την περιποίηση των νυχιών


Είναι γεγονός πως η περιποίηση των νυχιών δεν μάς κάνει να φαινόμαστε απλώς πιο περιποιημένες. Μέσα από αυτή τη διαδικασία και το μοναδικό αποτέλεσμα που μπορεί να μάς προσφέρει ένα επαγγελματικό μανικιούρ – πεντικιούρ βελτιώνεται, επιπλέον, και η διάθεσή μας. 

Οι επαγγελματίες του χώρου ξέρουν ότι το mani – pedi είναι all season υπόθεση, γι’ αυτό φροντίζουν πάντα να έχουν στη συλλογή τους τα επαγγελματικά ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών που δεν θα απογοητεύσουν τις πελάτισσές τους. Σε αυτό έχουν πάντα «σύμμαχό» τους την InBeautyLand, την απόλυτη πηγή για ημιμόνιμα βερνίκια και επαγγελματικά προϊόντα νυχιών, με την υπογραφή των καλύτερων brands και σε εκρηκτικές προσφορές

Aloha ίσον ποιότητα και πλούσια γκάμα χρωμάτων

Aloha ημιμόνιμο βερνίκι Color Coat A8095 Nude

Τα μανό της Aloha ξεχωρίζουν από κάθε άποψη! Το πλούσιο χρωματολόγιο του brand διαθέτει όλα τα χρώματα που κάθε επαγγελματίας θέλει να έχει στη συλλογή της από βερνίκια για ημιμόνιμο, ώστε κάθε εποχή να προσφέρει το απόλυτο αποτέλεσμα.  

Aloha ημιμόνιμο βερνίκι Color Coat A8142 Rose Gold Metallic

Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των απίστευτων βερνικιών της Aloha δεν εξασφαλίζει μόνο ένα άρτιο αποτέλεσμα που διαρκεί, αλλά εγγυάται ταυτόχρονα και την προστασία και περιποίηση των νυχιών. 

Gel it Up: Τα προϊόντα νυχιών που έχουν κατακτήσει όλους τους επαγγελματίες

Gel It Up 3 In1 Builder Gel

Η Gel it Up είναι ένα από τα brands που πλέον δεν έχουν ανάγκη από συστάσεις. Οι απίστευτα ποιοτικές επιλογές που μας προσφέρει πάνε τα επαγγελματικά προϊόντα νυχιών σε άλλο επίπεδο.  

Gel It Up 5 In 1 Superior Base Coat 

Αναζητήστε ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών, builder gel, base coat και όλα αυτά που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τη δουλειά σας και να προσφέρετε την καλύτερη εμπειρία manicure και pedicure. 

Περιηγηθείτε στο inbeautyland.gr, βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη συλλογή σας και αποκτήστε τα σε εξαιρετικές τιμές και με δωρεάν μεταφορικά έξοδα σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες από 47€ και πάνω

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *