08/05/2024 2:08 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βάρκιζα: Ξαδέρφες οι δύο νέες κοπέλες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο (σοκάρουν οι εικόνες)

Η 19χρονη με το αυτοκινητό της παρέλαβε τη 18χρονη ξαδέρφη της από την εργασία της


Ξαδέρφες ήταν οι δύο νεαρές κοπέλες που βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Βάρκιζα. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, η 19χρονη παρέλαβε τη 18χρονη ξαδέρφη της από την εργασία της. Πήγαν βόλτα προς τα Λιμανάκια και περίπου ένα χιλιόμετρο μετά τη Λίμνη Βουλιαγμένης σημειώθηκε η τραγωδία.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι αρχές που ερευνούν το τροχαίο δυστύχημα πήραν αίμα από τον νεαρό οδηγό του δεύτερου οχήματος, ενός Volkswagen Polo, που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή κάποια άλλη ουσία.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός κινούνταν προς Αθήνα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο 26ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Σουνίου και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που επέβαιναν πέντε άτομα, περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το Renault Clio βγήκε από το οδόστρωμα και ακινητοποιήθηκε στο πρανές του δρόμου. Το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν νεκρές τις δύο κοπέλες. Παρόλο που οι αερόσακοι είχαν ανοίξει, τα δύο κορίτσια έχασαν τη ζωή τους. Σημειώνεται ότι κανείς από τους επιβάτες των οχημάτων δεν φορούσε ζώνη.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *