01/05/2024 1:02 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Cozy ρόμπες για όλη την οικογένεια!

Επιλέξτε τη δική σας, κοντή ή μακριά και απολαύστε πρωτόγνωρες στιγμές χαλάρωσης!


Ρόμπα γυναικεία βαμβακερή! Το συνώνυμο της απόλυτης cozy χαλάρωσης στο σπίτι. Είτε το σαββατοκύριακο είτε τις καθημερινές, μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά, οι ζακέτες και οι ρόμπες της Minerva, φαντάζουν… βάλσαμο! 100% βαμβακερές, fleece ή modal, χαρίζουν ζεστασιά και γλυκιά θαλπωρή, που κάνει την καθημερινότητα πιο ξεκούραστη και ευχάριστη. Επιλέξτε τη δική σας, κοντή ή μακριά και απολαύστε πρωτόγνωρες στιγμές χαλάρωσης!

Ανδρικές ρόμπες για… ζεστές οικογενειακές στιγμές!

Οι ανδρικές ρόμπες πάνε χέρι-χέρι με τη χαλάρωση και στη Minerva θα βρείτε τις καλύτερες! Ζεστές και άνετες, μονόχρωμες ή με καρό σχέδια, φλις ή από άλλο ύφασμα, υπόσχονται μοναδική άνεση και αξεπέραστο στυλ στις πιο πολύτιμες στιγμές της ημέρας σας. Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή της Minerva σε χειμωνιάτικες ρόμπες και επίλεξε τη δική σου, εύκολα και γρήγορα. Άλλωστε, μια ρόμπα ανδρική με την εγγύηση ποιότητας της Minerva, πάντα έχει θέση στην καθημερινότητά σας!

Παιδικές ρόμπες και μπουρνούζια για… μικρά αγόρια!

Οι παιδικές ρόμπες και τα παιδικά μπουρνούζια για αγόρια είναι η Νο1 επιλογή για τον φετινό χειμώνα. Ρόμπες μονόχρωμες ή ριγέ, fleece ή από άλλο ύφασμα για το σπίτι και απαλά μπουρνούζια για μετά το μπάνιο είτε για το σπίτι είτε για το κολυμβητήριο, χαρίζουν στα μικρά ζεστασιά, άνεση και πολύτιμη ηρεμία. Επιλέξτε Minerva και απολαύστε ποιότητα… για μια ζωή!

Παιδικές ρόμπες για κορίτσια… κοκέτες!

Οι παιδικές ρόμπες για κορίτσια ήταν ανέκαθεν αγαπητές από τα μικρά κορίτσια που ανυπομονούσαν να νιώσουν, έτσι,… μικρές κυρίες! Κάντε τους, λοιπόν, το καλύτερο δώρο και χαρίστε τους τη ρόμπα που θα συντροφεύει τις πιο ζεστές και… χουχουλιάρικες στιγμές τους, πριν ή μετά τον ύπνο!

Επισκεφθείτε το minerva.gr, επωφεληθείτε από τη διαχρονική ποιότητα της Minerva και επιλέξτε τη ρόμπα… των ονείρων τους!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *