02/05/2024 6:30 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τραγωδία στις Αχαρνές! Πατέρας δύο παιδιών “κάηκε” ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο

Το ένα παιδί όταν έμαθε για το τραγικό γεγονός λιποθύμησε, ενώ το άλλο βρισκόταν σε παιδικό πάρτι


Απανθρακωμένος εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική άντρας από φλεγόμενο όχημα στις Αχαρνές. Το ΙΧ όχημα εντοπίστηκε στην λεωφόρο Ιωνίας στο ύψος με την οδό Ταξιαρχών και όταν έφτασαν οι 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα

Έρευνες πραγματοποιεί, ήδη, το προανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, καθώς και η αστυνομία για το συμβάν και ερευνώνται τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Σύμφωνα πάντως με το newsit.gr το αυτοκίνητο αναγνωρίστηκε από τη σύζυγο ενός 44χρονου, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου.

Ο άνδρας εργάζεται σε βενζινάδικο και είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ είχε αγοράσει το αυτοκίνητο μόλις λίγους μήνες πριν.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναμένεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να αναγνωριστεί η σορός.

Συγγενείς του 44χρονου που βρέθηκαν στο σημείο, όπου εντοπίστηκε το φλεγόμενο όχημα, απεύχονται το χειρότερο σενάριο και εκφράζουν την ελπίδα ο άνθρωπός τους να είναι ζωντανός.

Μάλιστα, οι ίδιοι περιέγραψαν στον newsit.gr πως μόλις το ένα από το παιδιά του έμαθε για το τραγικό γεγονός λιποθύμησε, ενώ το άλλο βρισκόταν σε παιδικό πάρτι.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *