09/05/2024 10:34 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσοχή! Πετούν πέτρες (για πλάκα) σε διερχόμενα αυτοκίνητα στη Λ. Μαρκοπούλου (φωτό)

Ο οδηγός και το ανήλικο παιδί του σώθηκαν από θαύμα


Άλλο ένα περιστατικό με αγνώστους που πετροβολούν διερχόμενα αυτοκίνητα, προκαλώντας ζημιές, αλλά θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των οδηγών και όσων βρίσκονται μέσα στο όχημα, έλαβε χώρα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Ανατολικής Αττικής, στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου.

Το περιστατικό ανέφερε -προφανώς- κάτοικος της ευρύτερης περιοχής στο διαδίκτυο. Γράφει λοιπόν…

“Στο συγκεκριμένο σημείο για άλλη μιά φορά, οι αγαπητή μας ευπαθής ομάδα διασκέδαζε πετώντας πέτρες στα διερχόμενα αυτοκίνητα με κατεύθυνση προς Λαύριο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός να χάσει ένα παρμπρίζ αφού γλίτωσε απο θαύμα τα χειρότερα μαζί με το ανήλικο παιδί του.

Φυσικά ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η πολιτική προστασία αλλα πέραν της καταγραφής των υλικών ζημιών δεν ήταν δυνατό να γίνει κάτι περισσότερο. Επειδή δέν υπάρχει περίπτωση να βρεί το δίκιο του κανείς, απλά να προσέχετε το σημείο.

Όπως δεν θα βρεί το δίκιο του και ο πυροσβέστης, ο εποχικός και ο εθελοντής που τον πετροβολούσαν κατα την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς εντός καταυλισμού επανειλημμένα και τόσα άλλα, αμέτρητα περιστατικά.

Δέν θα γράψω περισσότερα, ας είναι καλά αυτοί και όσοι έχουν υψώσει την ασπίδα προστασίας υπέρ τους για να τους “χαιρόμαστε ” σε κάθε περίσταση.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *