28/04/2024 2:22 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα: Ξεσπά η μητέρα του 19χρονου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός – “Xρειάζομαι απαντήσεις, δεν έχω καμία ενημέρωση”

Σχεδόν 17 µήνες έχουν περάσει από τη στιγµή που ο χρόνος για την οικογένειά του σταµάτησε


“Xρειάζομαι απαντήσεις, δεν έχω καμία ενημέρωση”, δηλώνει στο “S” η Χριστίνα Βάζου, μητέρα του 19χρονου που απαγχονίστηκε στη ντουλάπα του, με τον θάνατό του να συνδέεται με τελετές μαύρης μαγείας.

Ένα σκηνικό µυστικιστικό. Μαύρα και λευκά κεριά. Σε άλλο σηµείο του σπιτιού, το σιγίλ (έµβληµα) του Μπαφοµέτ, η γνωστή ως πεντάλφα. Ένα µπολ που εκτιµάται πως συµβόλιζε την πανσέληνο. Μαύρο βελούδο και µυστήριες σηµειώσεις. ∆ύο κόκκινες καρέκλες, που ίσως να υποδηλώνουν την παρουσία δεύτερου προσώπου.

Το βράδυ πριν βρεθεί νεκρός ο Νικόλας Ντουρτουρέκας υψωνόταν η µεγαλύτερη πανσέληνος του 2022. Αµέσως το µυαλό πήγε σε τελετή µαύρης µαγείας.

Σχεδόν 17 µήνες έχουν περάσει από τη στιγµή που ο χρόνος για την οικογένειά του σταµάτησε. Από εκείνο το µεσηµέρι της 14ης Ιουλίου 2022, όταν ο φέρελπις 19χρονος βρέθηκε νεκρός, απαγχονισµένος και µε τα χέρια δεµένα πίσω από την πλάτη του.

Ο βρόχος κρεµόταν από τα χερούλια µιας ντουλάπας του, σχετικά αποµακρυσµένου από τις υπόλοιπες ιδιοκτησίες, σπιτιού στα Σπάτα. Από τότε µέχρι και σήµερα η λύση του µυστηρίου παραµένει φευγαλέα. Τα στοιχεία υποδεικνύουν την παράδοση της ψυχής του νεαρού στον Σατανά. Όµως λίγοι στις ηµέρες µας πιστεύουν σε αυτά. Αναµφίβολα, η εποχή των σατανιστών της Παλλήνης, στις αρχές του ’90, τραυµάτισε σοβαρά την ψυχοσύνθεση της κοινωνίας.

Η µητέρα του αδικοχαµένου νέου, Χριστίνα Βάζου, µίλησε στο «Secret» για την οδύνη που βιώνει, για το γεγονός πως πάνω από 1,5 χρόνο δεν έχει λάβει την παραµικρή χείρα βοηθείας, αλλά και για την κωλυσιεργία που παρατηρείται από την πλευρά των Αρχών.

Διαβάστε ακόμη: Σπάτα: ”Βρήκα σημάδια σατανιστικής τελετής μετά τον θάνατο του Νικόλα μου” – Τι είδε στην τραπεζαρία η μητέρα του φοιτητή

«Κοντεύουµε 17 µήνες τώρα. Προσπαθούσα κι εγώ να έχω µια πληροφόρηση, την οποία δεν µου έδωσαν ποτέ. Πολύ επιφανειακά πράγµατα. Μου είπαν ότι µόνο µέσω δικηγόρου θα µπορώ να έχω κάποιες απαντήσεις…», είπε αρχικά πριν περιγράψει τις επίµονες προσπάθειες να µάθει κάτι, ναλάβει µια εξήγηση: «Τίποτα δεν µου έχουν πει. Μου έλεγαν πως δεν είχαν πορίσµατα. “∆εν βγήκαν τα πορίσµατα, περιµένουµε, σήµερα, αύριο”. Αυτό το “σήµερα, αύριο” κράτησε πολλούς µήνες. Όπως καταλαβαίνετε, κι εγώ δεν µπορούσα να περιµένω άλλο. Θέλω τις απαντήσεις µου. Θέλω να δω ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό»

“Έχουν… φόρτο εργασίας!”

Η χαροκαµένη µητέρα πλέον έχει χάσει την εµπιστοσύνη της. Αρχίζει να πιστεύει πως της κρύβουν πράγµατα. Παράλληλα, καταγγέλλει πως µέχρι σήµερα οι αρµόδιες Αρχές δεν έχουν ερευνήσει το κινητό του παιδιού της, για να βρουν έστω κάποιο στοιχείο που θα δώσει απαντήσεις:

«Εγώ το µόνο που ξέρω είναι ότι δεν έχει ανοιχτεί ούτε το κινητό του. Τι να σας πω; Κάτι µου είχαν πει για φόρτο εργασίας και ότι δεν προλάβανε… ∆εν ξέρω αν ήταν δικαιολογία για να µη µου πουν τον πραγµατικό λόγο… Πάντως, δεν έχω καµία ενηµέρωση για τίποτα. Καµία». Μπροστά σε αυτή τη βαλτωµένη κατάσταση, η οικογένεια του αδικοχαµένου παιδιού προχώρησε στην υποβολή µήνυσης κατά παντός υπευθύνου.

Ίσως µε αυτόν τον τρόπο δώσει µια νέα ώθηση στις έρευνες για τη λύση του µυστηρίου πίσω από τον θάνατο του Νικόλα. Η υπόθεση έγινε γνωστή µέσω της εκποµπής του Mega «Φως στο τούνελ», µε την Αγγελική Νικολούλη, που ανέδειξε κάθε πιθανή πτυχή της. Εκεί έγινε µια αναφορά σε ένα κορίτσι, φίλη του Νικόλα, η οποία φέρεται να είχε ροπή προς «σκοτεινά» είδη µουσικής.

Μπροστά στην πιθανότητα να γνωρίζει κάτι η συγκεκριµένη κοπέλα, η µητέρα απάντησε: «∆εν είχα µιλήσει µε το κορίτσι. ∆εν είχα νέα της όλο αυτόν τον καιρό. Με είχε καλέσει πριν από την εκποµπή, αλλά δεν µου είπε κάτι συγκε κριµένο. Θεωρούσα πως αν ήξερε κάτι, θα έπρεπε να µου το πει».

Όλα τα παραπάνω επαναφέρουν µνήµες από τις φρικτές υποθέσεις της Παλλήνης. Η πιθανότητα να υπάρχει κάποιο αντίστοιχο κύκλωµα δεν είναι ιδέα που δεν πέρασε από το µυαλό της µητέρας.

«Προσπάθησα κι εγώ να µάθω για αυτή την κατάσταση (σ.σ.: εννοεί τα σηµάδια που αφορούν τελετές µαγείας), αν µπήκε ή τον βάλανε σε ένα τέτοιο κύκλωµα. Σίγουρα θα του είπαν να µη µιλήσει σε κανέναν. Ούτε σε εµάς ούτε σε κάποιον φίλο ή φίλη.

Είναι σαν κάποιος µυστικός κώδικας. Αυτό είδα εγώ», ισχυρίστηκε η µητέρα, η οποία συνέχισε: «Λέγαµε τα πάντα µεταξύ µας. Γι’ αυτό πέσαµε από τα σύν νεφα όταν διαπιστώσαµε ότι ασχολείται µε αυτά τα πράγµατα (σ.σ.: τα µυστικιστικά σύµβολα)».

Η µητέρα του νεαρού δεν έχει την παραµικρή ιδέα για το ποιος µπορεί να παρέσυρε τον γιο της ή ποιος ήθελε να του κάνει κακό και δεν θέλει να πιστέψει πως δεν θα δοθούν απαντήσεις.

«Είναι κάτι που µε ξεπερνάει. ∆εν ξέρω γιατί συνέβη αυτό που συνέβη, δεν ξέρω ποιος µπορεί να το έκανε. ∆εν ξέρω τον λόγο που µπορεί να το έκαναν. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ καλό. ∆εν είχε διαµάχη µε κανέναν. ∆εν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να είχε τέτοιες βλέψεις απέναντί του… Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί µια απάντηση. ∆εν θέλω να πιστεύω πως ο Νικόλας µου θα µείνει χωρίς απαντήσεις…», κατέληξε.

Δημοσιεύτηκε στο “Secret”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *