02/05/2024 11:08 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι Αχαρνές φόρεσαν και επισήμως τα γιορτινά

Έγινε η φωτοδότηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Βλασίου


Στην πιο εορταστική και λαμπερή περίοδο του χρόνου εισήλθαν επισήμως οι Αχαρνές με τη φωτοδότηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Βλασίου, το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου.

Την έναρξη της γιορτινής περιόδου και των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο κήρυξε ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών Μιχάλης Βρεττός, ο οποίος ευχήθηκε Καλές γιορτές στον κόσμο και τον κάλεσε να στηρίξει με την παρουσία του τα εορταστικά δρώμενα που έχει ετοιμάσει ο Δήμος καθόλη τη διάρκεια των εορτών.

Ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση για να ανάψουν τα φώτα στο κεντρικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στην λαμπερή τελετή που διοργάνωσε ο Δήμος και η ΔΗΚΕΑ συμμετείχαν εκατοντάδες δημότες όλων των ηλικιών, απολαμβάνοντας το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Αχαρνών.

Την εντυπωσιακή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Ανατολικής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου-Ν.Δ, Γιώργος Καραμέρος-ΣΥΡΙΖΑ και Μανώλης Χριστοδουλάκης-ΠΑΣΟΚ, οι νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι Βίκυ Καβαλλάρη και Δημήτρης Δαμάσκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και φυσικά ο κόσμος που διασκέδασε, ψυχαγωγήθηκε και γεύτηκε τα κεράσματα.

Δείτε φωτό ΕΔΩ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *