28/04/2024 3:23 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αποκάλυψη σοκ για τον 19χρονο Νικόλα στα Σπάτα! “Τον στραγγάλισαν και μετά τον κρέμασαν”

"Πιστεύω ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Είχε όνειρα. Είχε τόσα ταλέντα..."


Νέα τροπή επιχειρεί να δώσει ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα που βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του στις 14 Ιουλίου 2022, στα Σπάτα, μία ημέρα μετά τη μεγαλύτερη πανσέληνο του χρόνου, κατά τη διάρκεια τελετής μαύρης μαγείας, καταγγέλλοντας πως άγνωστοι τον στραγγάλισαν και μετά τον κρέμασαν.

Βασισμένος στην ιατροδικαστική έκθεση, ο δικηγόρος του πατέρα, Ανδρέας Ηροδότου, υποστήριξε, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, ότι ο στραγγαλισμός προηγήθηκε του απαγχονισμού. «Είναι απολύτως καθαρό ότι έχει στηθεί ένα σκηνικό θανάτου. Το θέμα είναι από ποιον στήθηκε. Υπάρχει κάταγμα στο υοειδές οστό, το οποίο βάσει της ιατρικής βιβλιογραφίας προκύπτει μόνο σε περιπτώσεις στραγγαλισμού. Κάτι προηγήθηκε και κάποιος τοποθέτησε το νεκρό σώμα του Νικόλα εκεί, για να φανεί ως αυτοχειρία» τόνισε ο δικηγόρος.

«Οι πτωματικές υποστάσεις στα κάτω άκρα και στη ραχιαία επιφάνεια του σώματος υποδηλώνουν ότι το άτομο παρέμεινε σε απαιώρηση για αρκετές ώρες. Κάτι που δείχνει ότι ο 19χρονος πιθανότατα να έχασε τη ζωή του από το προηγούμενο βράδυ» πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος ρίχνει ευθύνες στους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση, ενώ αναρωτιέται για τον ρόλο των συγγενών και φίλων του. «Εδώ υπάρχει μια παράνομη στάση της Αστυνομίας. Ξεκρεμάστηκε το πτώμα του άτυχου Νικόλα, κάτι που απαγορεύεται, και βέβαια η νεκροψία έγινε στο νεκροτομείο και όχι στον χώρο όπου βρέθηκε. Με βάση την ιατροδικαστική, υπάρχει ένα συμπέρασμα, ότι είχαμε απαιώρηση του Νικόλα για πολλές ώρες. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί λογικά όλο το βράδυ ήταν κρεμασμένο. Πού ήταν το περιβάλλον του Νικόλα, δηλαδή φίλοι, γνωστοί, συγγενείς; Δεν πρέπει να ερευνηθεί το σήμα από το κινητό τηλέφωνο του καθενός που μπορεί να είναι στο κάδρο μιας εγκληματικής ενέργειας;» αναρωτήθηκε ο κ. Ηροδότου.

Ο πατέρας του 19χρονου σπουδαστή κατέθεσε αίτημα υποστήριξης της κατηγορίας και διορισμού τεχνικού συμβούλου, ενώ θα υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία. «Πιστεύω ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Εδινε πάντα σημασία στο να προστατεύσει τον εαυτό του. Είχε όνειρα. Είχε τόσα ταλέντα. Με το πιάνο του, με τα αγγλικά του, με τα γαλλικά του, με την κλίση του στα ιατρικά επαγγέλματα. Ηθελε να ζήσει στην Αγγλία και να σπουδάσει εκεί» ανέφερε στην εκπομπή ο πατέρας του 19χρονου.

«Με το που μπαίνω, βλέπω ότι πάνω στο τραπέζι υπήρχε ένα μαύρο κερί, δύο άλλα ποτηράκια με λιωμένα κεράκια μέσα, ένα χαρτί, ένα μπολάκι, στα γρήγορα όπως το είδα, δεν έδωσα περισσότερη σημασία. Μου είπαν ότι τον βρήκαν κρεμασμένο στο πόμολο της ντουλάπας και άρχισα να ουρλιάζω και να λέω “είναι δυνατόν να μην έσπασε το πόμολο;”» παρατήρησε.

newsbreak.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *