02/05/2024 10:02 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έκλεψαν όχημα από τις Αχαρνές και συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη

Οι δράστες δεν σταμάτησαν σε έλεγχο της αστυνομίας και τους πέρασαν χειροπέδες


Με όχημα που είχαν κλέψει από τις Αχαρνές εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο νεαροί Πακιστανοί στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι μετά από κινηματογραφική καταδίωξη συνελήφθησαν δυο Πακιστανοί, ηλικίας 30 και 22 ετών αντίστοιχα, για απείθεια, ψευδή κατάθεση, παράβαση του Κ.Ο.Κ. και κλοπή οχήματος.

Πλήρωμα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισε στη Μενεμένη όχημα, με επιβαίνοντες τους δράστες, οι οποίοι νωρίτερα δεν σταμάτησαν σε σήματα των αστυνομικών και επιχείρησαν να αποφύγουν τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε πως για το συγκεκριμένο όχημα είχε δηλωθεί κλοπή, στις 20 Νοεμβρίου, στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, ενώ ο 22χρονος για την ταυτοποίηση του, υπέδειξε έγγραφο το οποίο αντιστοιχούσε σε άλλο άτομο.

Από την έρευνα των αστυνομικών εξακριβώθηκαν τα πραγματικά στοιχεία του 22χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της ληστείας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *