26/04/2024 10:32 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πολύτεκνη μητέρα η 52χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στα Σπάτα (βίντεο)

Το ένα από τα δύο οχήματα που συγκρούστηκαν μετωπικά πέρασε πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα


Μητέρα τεσσάρων παιδιών ήταν η 52χρονη γυναίκα η οποία έχασε τη ζωή της στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/12), στη Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος στα Σπάτα και στοίχησε τη ζωή σε δύο άτομα.

Ο σύζυγος της, Δημήτρης Βρακάς, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως χάθηκε τόσο άδικα η αγαπημένη του γυναίκα και μητέρα των παιδιών τους. «Πήγε η γυναίκα μου άδικα… Τέσσερα παιδιά έχω… Τι να κάνω; Περίμενε να κάνουμε γάμους…» είπε ο κ. Δημήτρης στην κάμερα του Star

Και συνέχισε λέγοντας: «Έφυγε από το αντίθετο ρεύμα αυτός και πήγε απέναντι. Πρέπει να έτρεχε με 180, δεν ξέρω με πόσα έτρεχε…».

Στον ίδιο δρόμο λίγα λεπτά αργότερα, σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο, όταν φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, λίγα μόλις μέτρα απο το σημείο που είχαμε το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα

Πότε έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, το ένα από τα δύο οχήματα που συγκρούστηκαν μετωπικά πέρασε πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση των δύο ΙΧ αυτοκινήτων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έσκασε το λάστιχο από το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός οδηγός με αποτέλεσμα την εκτροπή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο οχήματα πήραν φωτιά η οποία έσβησε από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι έσπευσαν με τους πυροσβεστήρες που είχαν στα αυτοκίνητα τους για να σβήσουν την φωτιά και να βοηθήσουν τα άτομα τα οποία είχαν εγκλωβιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, καθώς και άνδρες της Τροχαίας προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *