02/03/2024 5:05 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συλλήψεις και κατασχέσεις ναρκωτικών σε έφοδο στον οικισμό της Αυλίζας στις Αχαρνές

Κατασχέθηκαν 177 γραμμάρια ηρωίνης, 76 ναρκωτικά χάπια και αστυνομική ράβδος


Μια ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2023 με σκοπό την καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών. Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε 8 συλλήψεις στον οικισμό της Αυλίζας στις Αχαρνές, αλλά και σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛ.ΑΣ:

Ειδικές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκαν στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2023 σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και της Δυτικής Αττικής, με σκοπό την καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών.

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωση χώρων που καταγράφεται μικροδιακίνηση ναρκωτικών και συγχρωτισμός ατόμων στα σημεία εμπορίας.

Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιήθηκαν δύο επιχειρησιακές δράσεις στο κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Κλαυθμώνος, Σανταρόζα, Προπύλαια, οδοί Ιεροθέου, Σατωμβριάνδου, Ιάσωνος, 3ης Σεπτεμβρίου και Σολωμού) και στον οικισμό Αυλίζα στις Αχαρνές.

Συνολικά, συνελήφθησαν 8 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ελέγχθηκαν 24 άτομα και κατασχέθηκαν 177 γραμμάρια ηρωίνης, 76 ναρκωτικά χάπια και αστυνομική ράβδος.

Οι ειδικές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών για την εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην Αττική θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *