02/05/2024 8:24 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη ο Αστέρας Βάρης (βίντεο)

Στο 92΄ δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) από τη Μύκονο


Ο Αστέρας Βάρης έφυγε αλώβητος από τη Μύκονο (1-1), σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει πολλά περισσότερα με βάση την εμφάνιση του!

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με ανέμους που έφταναν τα 9 μποφόρ (!) και σίγουρα δυσκόλευαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, οι «κυανόλευκοι» έγιναν άξιζαν πολλά περισσότερα από τον ένα βαθμό που έβαλαν στο σακούλι τους απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Αστέρα, ήταν ο Γιώργος Μαρινάκης που έκανε σωρεία εξαιρετικών επεμβάσεων συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να πάρει η ομάδα του τον βαθμό.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τις μεγάλες φάσεις, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου. Το πρώτο καλό σουτ έκανε ο Πινέιρο στο 31ο λεπτό αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά. Στο 42′ ο Αστέρας Βάρης επιχείρησε να απειλήσει αλλά ο Ντούλιας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Στην επανάληψη, η ΑΕ Μυκόνου μπήκε πιο δυνατά και στο 54′ έχασε τριπλή μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Αρκούδα, αλλά οι παίκτες της Βάρης απομάκρυναν τον κίνδυνο. Στο 64′ ο Ιωσηφίδης έκανε δυνατό σουτ από μακριά, ο Μαρινάκης μπλόκαρε την μπάλα. Στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα, με τον Μαρινάκη να διώχνει σε κόρνερ την κεφαλιά του Ζγκούρι.

Στο 71ο λεπτό ο Αστέρας Βάρης πήρε προβάδισμα στο σκορ, με τον Χριστίνη να δίνει ασίστ στον Βασιλειάδη ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1 ! Στο 81′ οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια ευκαιρία, με το σουτ του Ιωσηφίδη να καταλήγει στο δοκάρι του Μαρινάκη.

Η Μύκονος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 92′ με τον Παπαδόπουλο με κοντινή κεφαλιά να ισοφαρίζει το ματς. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Μαρινάκη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μεϊμάρογλου τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή λόγω έντονης διαμαρτυρίας.

Διαιτητές: Τουλούμης, Λυκομήτρος και Ντόβολης

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος): Ντούνης, Ράγια (59′ Πάγια, 80′ Δακτυλίδης), Κέμπε, Αρκούδας, Ιωσηφίδης, Τράκας (75′ Καλογεράς), Ζγκούρι, Μουρίκη, Σπυρόπουλος, Πινέιρο, Παπαδόπουλος

Αναπληρωματικοί: Παπαθανασίου, Μιχάσι, Φαρμάκης, Κουτρούτσος, Γιαννόπουλος, Πούλος

Αστέρας Βάρης (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Γκιούρα, Μεϊμαρογλου, Ντιάγκνε, Μπελαβράκης, Χριστίνης (89′ Ανδριόπουλος), Ντούνης (89′ Μπερνιδάκης), Ντούλιας (75′ Παστρικος), Βασιλειάδης, Μάγγος

Αναπληρωματικοί: Μπάκας, Καλύβας, Μάνος, Καλέλα, Καλομοίρης, Μαγγανας

vivasports.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *