25/02/2024 5:15 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θλίψη! “Έφυγε” ο πρώην Δήμαρχος Κορωπίου Θεόδωρος Αθανασόπουλος!

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 στις 3 το μεσημέρι


Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κρωπίας περιόδου 2003-2010, Θεόδωρος Αθανασόπουλος. Ο εκλιπών ήταν διακεκριμένος ιατρός -παιδίατρος με προσφορά στην πόλη του Κορωπίου και στην κοινωνία.

Υπηρέτησε τα δημοτικά και συλλογικά συμφέροντα του Δήμου επί δύο τετραετίες και άφησε έντονο αποτύπωμα στο Δήμο μας. Η απώλειά του είναι μεγάλη και αναπάντεχη.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι, εκφράζουν την θλίψη και τη οδύνη τους για την πρόωρη απώλειά του και συμπαραστέκονται στο βαρύ πένθος της οικογένειάς του, στη σύζυγό του Ελευθερία Βλάχου, στην μονάκριβη κόρη του Αλεξάνδρα και στην οικογένειά της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου.

Ποιος ήταν ο Θεόδωρος Αθανασόπουλος

Γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1956 στο Κορωπί Aττικής από τον Βασίλειο και την Αλεξάνδρα, το γένος Χρυσίνα. Τελείωσε το 1ο Δημοτικό και Γυμνάσιο Κορωπίου. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) από όπου αποφοίτησε το 1981. Από το 1986 έως το 1990 έκανε τη μεταπτυχιακή του άσκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και πήρε την ειδικότητα της παιδιατρικής.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του επέστρεψε στο Κορωπί όπου άνοιξε ιατρείο. Από το 1990 έως το 2000 συμμετείχε στο Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου, καθώς και σε εκπαιδευτικά προγράμματα Συλλόγων και άλλων φορέων σε θέματα προληπτικής Ιατρικής. Στις Δημοτικές εκλογές του 2002 εξελέγη δήμαρχος Κρωπίας.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 επανεξελέγη στο αξίωμα του Δημάρχου. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Νεολαίας & Αθλητισμού της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε).Σύζυγός του, η Ελευθερία Βλάχου και κόρη του, η Αλεξάνδρα.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *