29/04/2024 1:06 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θεοφάνεια στη Ραφήνα: Αυτός έπιασε φέτος τον Σταυρό (βίντεο & φωτό)

Ο νεαρός κολυμβητής, πήρε την ευλογία και δώρα από τον Μητροπολίτη αλλά και από το πατέρα Δημήτριο


Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε και φέτος στον εορτασμό των Θεοφανείων στο λιμάνι της Ραφήνας. Με σύμμαχο τον καιρό, λίγο πριν έρθει η κακοκαιρία, οι πιστοί κατέκλυσαν την Ραφήνα για να παρακολουθήσουν τον αγιασμό των υδάτων.

Γι ακόμα μία φορά, πολλοί ήταν και οι τολμηροί που έπεσαν για να πιάσουν τον Τίμιο Σταύρο. Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών ακόμα και μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς τους!

Αυτός όμως που έφτασε πρώτος και με διαφορά ήταν ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού Σπύρος Γκικόπουλος, που αν και αρχικά “λοξοδρόμησε” καθώς πήγε πιο αριστερά από το σημείο που ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κκ Θεοδωρητος είχε ρίξει τον σταυρό, τελικά δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει πρώτος και να πάρει την χαρά και την ευλογία.

Ο νεαρός κολυμβητής, ο οποίος έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, πήρε την ευλογία και δώρα από τον Μητροπολίτη αλλά και από το πατέρα Δημήτριο του Ιερού Ναού της Παντοβασίλισσας Ραφήνας.

Μιλώντας στην συνέχεια στο irafina.gr, είπε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που κατάφερε να πιάσει πρώτος τον Σταυρό, ενώ όταν τον ρωτήσαμε γιατί διάλεξε να βουτήξει φέτος στη Ραφήνα μας αποκάλυψε πως ο προπονητής του είναι μόνιμος κάτοικος Ραφήνας και εκείνος του είπε να έρθει φέτος εδώ.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *