15/07/2024 2:58 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο λόγω κακοκαιρίας

Άλλες σχολικές μονάδες θα ξεκινήσουν το μάθημα αργότερα


Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, 22 Ιανουαρίου 2024, εξαιτίας της κακοκαιρίας, πολλά σχολεία σε όλη τη χώρα και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ άλλες σχολικές μονάδες θα ξεκινήσουν το μάθημα αργότερα.

Ειδικότερα, την αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε επισήμως από ο δήμο Εορδαίας στην Κοζάνη με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Ν.Πλακεντά αλλά και ο δήμος Πρεσπών, με απόφαση του δημάρχου Γεωργίου Στεργίου.

Ακόμη, με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, αύριο Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν στην περιοχή. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Φλώρινας.

Στους ανωτέρω δήμους, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από αυτούς στις Δημοτικές Κοινότητες Λεχόβου και Βαρικού, οι οποίοι θα παραμείνουν κλειστοί.

Ξεκινούν αργότερα

Στην Καστοριά, αναμένεται ανακοίνωση στις 18.00μμ. Έως τώρα, υπήρχε η σκέψη να ξεκινήσει η λειτουργία των σχολείων στις 10.00, εξετάζεται όμως το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν καθόλου.

Τα σχολεία του Δήμου Βελβεντού θα ξεκινήσουν στις 10.00 ενώ μία ώρα αργότερα από το κανονικό θα ξεκινήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Βοϊου (δυτ.Μακεδονία)

Ενδέχεται να υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων αύριο Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *