18/07/2024 1:10 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αίσιο τέλος! Βρέθηκε στη Βουλιαγμένη η 41χρονη Μαρία

Εντοπίστηκε από ευαισθητοποιημένο πολίτη και είναι καλά στην υγεία της


Η περιπέτεια της Μαρίας Μοκάνου, 41 ετών, έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Χάρη στην άμεση ενεργοποίηση και αποτελεσματικότητα του Missing Alert, η Μαρία Μοκάνου βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

Η Μαρία Μοκάνου, εντοπίστηκε από ευαισθητοποιημένο πολίτη στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Η Μαρία Μοκάνου είναι καλά στην υγεία της και ασφαλής κοντά στους οικείους της.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της Μαρίας Μοκάνου καθοριστική υπήρξε η άμεση κινητοποίηση της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής, της ομάδας Διάσωσης «Δέλτα», καθώς και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Οργανισμού, «Θανάσης Μακρής», μαζί με τη συνδρομή Κοινωνικού Λειτουργού του Οργανισμού μας, όπου βρέθηκαν στο πεδίο ερευνών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Μοκάνου και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017»

e mail: 1017@hamogelo.gr https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *