20/04/2024 1:07 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα πρόσληψη στον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Δείτε την ιδικότητα και τα δικαιολογητικά


Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας, που εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.

ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – 1 άτομο

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά (prosopiko@markopoulo.gr ), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή,στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, Κεντρική Πλατεία Δημοσθένη Σωτηρίου,Τ.Κ.19003, Μαρκόπουλο, υπόψη κας Βασιλικής Σωτηρίου (τηλ. Επικοινωνίας 2299020118).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε την προκήρυξη πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *