27/04/2024 9:42 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λαύριο: 13χρονη ζούσε εφιάλτη στα χέρια του πατριού της

Η κατηγορία σε βάρος του είναι για βιασμό και αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές Αρχές


Τον εφιάλτη στα χέρια του πατριού της ζούσε μία 13χρονη κοπέλα, καθώς ο 33χρονος φέρεται να ασελγούσε πάνω της.

Ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Λαυρίου αφού σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί μενει η ανήλικη μαζί με τη μητέρα της.

Η 13χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της όσα εφιαλτικά ζούσε στα χέρια του πατριού της σε δύο διαφορετικά σημεία, τόσο στο Λαύριο όσο και στην Εύβοια, από την ηλικία μάλιστα των 11 ετών.

Η κατηγορία σε βάρος του είναι για βιασμό, συνελήφθη στην περιοχή του Λαυρίου και αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές Αρχές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, δυνάμει σχετικού Εντάλματος Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων.

Ειδικότερα, ο 33χρονος, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2022 έως τον Μάιο 2023, στις περιοχές της Εύβοιας και Αττικής όπου διέμεναν οικογενειακώς, ενώ είχε υπό την επίβλεψη του ανήλικη ημεδαπή, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της και καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της, ενέργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *