13/04/2024 1:54 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κερατέα: Πως “χάθηκε” ο ηλικιωμένος καθηγητής Πανεπιστημίου

Το "Φως στο Τούνελ" και η Αγγελική Νικολούλη έριξαν φως στην εξαφάνιση του Άρη Λιάκου


Στην Κερατέα βρέθηκε το «Τούνελ» προκειμένου να ερευνήσει την εξαφάνιση ενός καλλιτέχνη-ψυχιάτρου- καθηγητή Πανεπιστημίου. Ο ηλικιωμένος Άρης Λιάκος αγνοείται από την πρώτη Φλεβάρη όταν έφυγε από το σούπερ μάρκετ για να επιστρέψει στο σπίτι του αλλά ακολούθησε λάθος κατεύθυνση και βρέθηκε από ότι φαίνεται σε σύγχυση.

Δημοσιογράφος της εκπομπής μαζί με την κόρη του Μαρίνα πραγματοποίησαν επιτόπια έρευνα στο σημείο που βρέθηκε παρατημένο σε χαντάκι το αυτοκίνητο του.

«Αυτός ο δρόμος είναι η Αγίου Γεωργίου. Προφανώς την κατέβηκε και έφτασε στην οδό Διός όπου κατάλαβε το λάθος του γιατί από εδώ πάει σε αδιέξοδο, σε ρέμα. Πήγε να κάνει αναστροφή αλλά οι πίσω ρόδες του αυτοκινήτου έπεσαν στο χαντάκι και δεν μπορούσε να βγει. Σταμάτησε έναν κύριο με μηχανάκι αλλά εκείνος δεν μπορούσε να τον βοηθήσει και έφυγε».

Η κόρη του αναφέρει στην εκπομπή ότι η Ασφάλεια έχει ψάξει στα εγκαταλελειμμένα και στα κλειστά σπίτια της περιοχής, η ΕΜΑΚ και κάτοικοι εθελοντές σε πηγάδια αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Υπάρχουν μαρτυρίες ότι είχε χτυπήσει κάποιες πόρτες για βοήθεια αλλά κανείς δεν τον βοήθησε. Μάλλον φοβήθηκαν γιατί ήταν έντονος, όπως είπαν».

Ένας από τους μάρτυρες ανέφερε πως όταν τον είδε ήταν σε σύγχυση και φώναζε.

«Μου έλεγε συνέχεια άνοιξε μου την πόρτα και γιατί την έχεις κλείσει. Μετά μου είπε η γειτόνισσα ότι τον είδε να ανεβαίνει προς τα πάνω στο τέλος του δρόμου και μετά δεξιά. Το λάθος μου είναι ότι δεν κάλεσα την αστυνομία…», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *