13/04/2024 10:39 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τελικά τι γίνεται με το Οχυρό στη Ραφήνα;

Μπουρνούς καιΤσεβά συνεχίζουν τις κόντρες και ο κόσμος δεν απολαμβάνει έναν υπέροχο χώρο


Συνεχίζεται το μπάχαλο σχετικά με το νέο Πολυχώρο του Οχυρού στη Ραφήνα. Όσο συνεχίζονται οι κόντρες του Μπουρνούς και της Τσεβά, τόσο ο κόσμος, παιδιά και μεγάλοι δεν απολαμβάνουν έναν υπέροχο χώρο, που στην τελική δεν απασχολεί κανένα ποιος ή ποια φταίει. Αυτό που όλοι ζητούν είναι να λειτουργήσει ο πολυχώρος του Οχυρού.

Στο επίκεντρο μπήκαν ξανά οι παιδικές χαρές καθώς ο πρώην Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς σε ανάρτηση του αναφέρει πως σκόπιμα η νέα δημοτική αρχή ταλαιπωρεί τους πολίτες και δεν δίνει την έγκριση να λειτουργήσουν. Από την άλλη η κυρία Δήμαρχος τα ρίχνει όλα στον Μπουρνούς, αλλά καμμία ανακοίνωση επίσημη, ή έστω μια πινακίδα που να αναφέρει το πότε και αν θα λειτουργήσει κανονικά ο πολυχώρος δεν υπάρχει πουθενά. Απλά ενημέρωσαν ότι κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως την Κυριακή που είχε πολύ κόσμο το Οχυρό όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί δεν λειτουργούν οι παιδικές χαρές, γιατί είναι κλειστοί όλοι οι χώροι και κανείς φυσικά δεν πήρε απάντηση. Κρίμα, γιστί πρόκειται για έναν χώρο που μπορεί να γίνει πόλος έλξης για όλο τον κόσμο.

Η ανάρτηση Μπουρνούς

Σκόπιμη ταλαιπωρία των πολιτών και ιδίως των παιδιών μας, με προσωπική ευθύνη της νέας δημάρχου και του συνόλου της δημοτικής αρχής, για να δώσει σε πλήρη λειτουργία το χώρο του Οχυρού και ιδίως τις παιδικές χαρές, αφού σκοπίμως καθυστερεί εδώ και 1,5 μήνα για να δώσει την απαραίτητη έγκριση στον χώρο, οποίος αποτελεί ένα τους μεγαλύτερους, ομορφότερους και ποιοτικότερους χώρους αναψυχής όχι μόνο στον τόπο μας αλλά σε όλη τη χώρα.

Τα έγγραφα αποδεικνύουν τη μικρότητα αντιμετώπισης θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία της τοπικής μας κοινωνίας.

Να θυμίσουμε πως η κα Τσεβά πριν από περίπου ένα μήνα με δική της ανάρτηση είχε αναφέρει:

Ως υπεύθυνη δημοτική αρχή έχουμε ήδη ενημερώσει τους δημότες πως το έργο στο οχυρό είναι ημιτελές και ως εκ τούτου υπάρχουν σημεία που εγκυμονούν κινδύνους.

Δυστυχώς ο υπεύθυνος του έργου δεν έχει προχωρήσει σε κατάλληλη σήμανση, με αποτέλεσμα τα παιδιά να παίζουν σε παιδικές χαρές που δεν έχουν πιστοποιηθεί!

Καλούμε τους πολίτες να αποφεύγουν τις παιδικές χαρές και γενικότερα να έχουν τα παιδιά τους υπό στενή επιτήρηση στον ευρύτερο χώρο του πάρκου.

Ταυτόχρονα, κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση των εργασιών και την ασφάλεια του πάρκου.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση του προβλήματος.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *