04/05/2024 3:32 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τριγλία Ραφήνας: Τριάρα από τον Σαρωνικό – Τέλος ο Καβαλιέρης

Η νέα ήττα έφερε εξελίξεις στην κιτρινόμαυρη ομάδα


Άνετη επικράτηση σε μία δύσκολη έδρα, αυτή της Ραφήνας, επί της Τριγλίας με σκορ 0-3, είχε ο Σαρωνικός Αναβύσσου για την 24η αγωνιστική, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται σε πορεία σταθερής βελτίωσης.

Η ομάδα του Δ. Τερεζόπουλου επικράτησε στο «Π. Σκούφος» με 3-0 της Τριγλίας Ραφήνας, από την τεχνική ηγεσία της οποίας αποχώρησε μετά το ματς ο Μιχάλης Καβαλιέρης.

Μόλις στο 13ο λεπτό ο Γκαβασιάδης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του για το 0-1, στο 33′ ο Σέλβια σκόραρε με σουτ από το ύψος του πέναλτι, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από διώξιμο του Μπακόλα σε σέντρα του Τσούκα (0-2) και στο 66′ ο Λογοθέτης με πλασέ μετά από πάσα του Σέλβια διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν την ευκαιρία τους να πετύχουν το… γκολ της τιμής, όμως ο Κουσούλης νικήθηκε από τον γκολκίπερ Μπονατάκη σε εκτέλεση πέναλτι στο 87′.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος-Παπαδιώτης

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Μπακόλας, Δελαπόρτας (46′ Γκίκα), Μπακόπουλος (46′ Άλλκια), Κουμουτσέας, Παπαδόπουλος, Λυκουρόπουλος, Ψαρρής (82′ Δαμκαλής), Μπανιάς, Μανωλιάς (60′ Μυλόβας), Πράπας (85′ Σεχιτάι), Κουσούλης

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπονατάκης, Δημητρέλης, Λίτσης (77′ Κότσιου), Δημογιάννης (89′ Μοναχός), Παπαγιανόπουλος, Μπαριτάκης, Σέλβια (88′ Τσιώτας), Γκέζος, Γκαβασιάδης, Βίλα (46′ Λογοθέτης), Τσούκας.

Τέλος ο Μιχάλης Καβαλιέρης

Η «τριάρα» απο τον Αήττητο έφερε το τέλος της συνεργασίας με τον τεχνικός της Τριγλίας Ραφήνας, Μιχάλη Καβαλιέρη.

Η ανακοίνωση της Τριγλίας Ραφήνας

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχε με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μιχάλη Καβαλιέρη, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Καβαλιέρη για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *