27/04/2024 5:00 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καλύβια: Ρώσος μαφιόζος ο δράστης της επίθεσης σε 16χρονο

Ο δράστης πυροβόλησε εναντίον του τη στιγμή που περνούσαν έξω από την βίλα του


Νέα στοιχεία για το περιστατικό τραυματισμού ενός 16χρονου νεαρού που έγινε πέρυσι στις 24 Μαρτίου στα Καλύβια, όταν δέχτηκε πυροβολισμό στο πόδι από έναν άγνωστο άντρα, ενώ περπατούσε στην περιοχή με έναν συνομήλικό του έρχονται στο φως.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, πρόκειται για έναν 32χρονο Ουκρανό που εκτελούσε χρέη φύλακα για έναν Ρώσο μαφιόζο που διέμενε στην περιοχή, ο οποίος απασχολούσε στην χώρα του για υποθέσεις ληστειών, εκβιασμών και ανθρωποκτονίας που είχε γίνει το 2012, στο Κίεβο.

Ο δράστης πυροβόλησε εναντίον των παιδιών τη στιγμή που περνούσαν έξω από την βίλα που έμενε ο Ρώσος μαφιόζος, ενώ απλά μιλούσαν μεταξύ τους. Μάλιστα, ο δράστης πριν τραπούν σε φυγή οι νεαροί, προσπάθησε να βάλει δια της βίας το θύμα στο τζιπ του, χωρίς ευτυχώς να το καταφέρει.

Σημειώνεται πως η φωτογραφία του συγκεκριμένου Ρώσου μαφιόζου είχε εντοπιστεί στο κινητό του δολοφονημένου Βασίλη Ρουμπέτη στον Κορυδαλλό, το καλοκαίρι του 2023.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει για την υπόθεση:

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 16χρονου ημεδαπού, η οποία έλαβε χώρα την 24-3-2023 στα Καλύβια Αττικής.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εξερχόμενος από αυτοκίνητο είχε πυροβολήσει σε βάρος 16χρονου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον χώρο του εγκλήματος και σε συνδυασμό με μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και ειδικές ανακριτικές πράξεις, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατηγορουμένου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 32χρονου υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

libre.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *