28/04/2024 11:22 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι ψάχνει ένας… “Σκαραβαίος” στο λιμάνι της Ραφήνας;

Ο... επικεφαλής του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στη ΓΑΔΑ, έρχεται στα μέρη μας


Σε τηλεοπτικό πλατό θα μεταμορφωθεί ξανά το λιμάνι της Ραφήνας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του anatolika24.gr, την επόμενη εβδομάδα, αν ευνοεί και ο καιρός, αναμένεται να πραγματοποιηθούν γυρίσματα της νέας αστυνομικής σειράς μυστηρίου του Alpha «Ο Σκαραβαίος».

«Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ. Στο επίκεντρο της σειράς μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ο επικεφαλής της, o επονομαζόμενος «Σκαραβαίος» τον οποίο υποδύεται μοναδικά ο Γιάννης Τσορτέκης.

Ποιος είναι «Ο Σκαραβαίος»

Ο Μάρκος Αλεξίου είναι ο επικεφαλής του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στη ΓΑΔΑ. Από τα χρόνια της Σχολής τον ακολουθεί το παρατσούκλι «Σκαραβαίος» γιατί οδηγεί πάντοτε έναν παλιό σκαραβαίο, κληρονομιά από τον πατέρα του που έχασε σε μικρή ηλικία.

Είναι γνωστός για τις επιτυχίες στη δουλειά του, για το πείσμα, την ευστροφία, την ταχύτητα και την ικανότητά του να ψυχολογεί τους συνομιλητές του. Είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη, τη Χλόη, που σπουδάζει φιλολογία με την οποία προσπαθεί να έχει επαφή, χωρίς να το καταφέρνει πάντοτε.

Να θυμίσουμε πως το λιμάνι της Ραφήνας τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τόπος γυρισμάτων γνωστών ελληνικών σειρών και ταινιών ενώ στο λιμάνι αλλά και στην κεντρική παραλία έχουν γίνει τα γυρίσματα και της χολιγουντιανής ταινίας “Γάμος αλά ελληνικά”!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *