13/04/2024 5:29 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αχαρνές: Έγινε η κηδεία του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που εμπλέκεται ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Συγκλονίζει ο πατέρας του


Έγινε χθες, 14 Μαρτίου η κηδεία του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Ο πατέρας του 19χρονου μιλώντας στο Πρωινό ανέφερε: «Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν… Πολύ βαρύ, πάρα πολύ βαρύ. Πολύ χάλια. Όταν φύγει 19χρονο παιδί, 20χρονο παιδί… Φίδι να ήταν, θα ήταν λίγο λυπήσιμο»

Σε άλλο σημείο τόνισε για τον άνθρωπο που βρέθηκε που παραβίασε το stop: «Απλά ξέρω ότι βρέθηκε, αλλά δεν έγινε και κάτι σοβαρό. Απλά το λένε στις ειδήσεις. Ο άλλος πήγε στον τάφο. Ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπύρες. Αυτό θα το πει το δικαστήριο, θα το βρει ο δικηγόρος. Εγώ ξέρω ότι θα πάει νομικά, όπως πρέπει, μέχρι το κόκκαλο, όσο πάει και το αξίζει. Έχω, δεν έχω, γίνεται, δε γίνεται, θα πάει νομικά. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με διαφέρουν να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει».

Και τόνισε: «Μην πάθει κακό κάποιος άλλος και να μάθουν οι υπόλοιποι που κάνουν τέτοια πράγματα, να κάτσουν στα αυγά τους. Δεν το φέρνω πάλι το παιδί το δικό μου πίσω, αλλά να μην “πάρουν” του αλλουνού. Δεν καταλαβαίνω τίποτα, τώρα έχει κόσμο, έχει 500 άτομα, 1000 άτομα ήρθαν στην κηδεία. Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας εικοσάρης να πάει τώρα να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει, κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί όπως και να ήταν.

Ένας που δεν παραδίνεται και να σκοτώσει και μια γάτα, πρέπει να παραδίνεται. Ότι και να είναι, είναι εγκληματίας»!

Και όταν μίλησε για τον 19 χρονο γιο του που χάθηκε, ράγισε καρδιές: «Δεν υπάρχει ένα πράγμα που να μη θυμάμαι και όλα είναι θετικά. Να έρθει σπίτι, να δουλεύει, να πάει σχολείο, να συντηρηθεί. 18 χρόνων άρχισε να δουλεύει για να φροντίζει… Να πίνει τον καφέ του, να πάει με τους φίλους του, να πάρει ένα αμάξι. Όλα αυτά θα θυμάμαι και θα είμαι μια ζωή στην μιζέρια μου.

Για όλα αυτά που πάλεψε και έρχεται ένας και πέφτει πάνω του και γίνεται αυτό το πράγμα. Ούτε φρένα, να πάει στο αντίθετο ρέμα, να σκοτώσει δύο παιδιά. Ένα μηδενικό ήρθαμε, πήραμε ένα αμάξι, αυτό. Ζούμε για μια καλύτερη ζωή, όχι για να μας σκοτώσουν. Η γυναίκα μου άστο, είμαι στο με φάρμακα, είμαστε τρεις μέρες, τέσσερις μέρες με φάρμακα. Ακούμε κάθε μέρα σκοτωμούς με αυτοκίνητα επειδή πίνει ένας και καπνίζει ο άλλος»!

gossip-tv.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *