27/04/2024 12:41 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νίκος Κλειδώνης: Νεα στοιχεία φωτιά για τον θάνατο του προγραμματιστή στο Κορωπί

Η υπόθεση έχει περιέλθει στους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής


Νέος κύκλος ερευνών για τις συνθήκες θανάτου του προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών, Νίκου Κλειδώνη από το Κορωπί.

Η σκελετωμένη σορός του, είχε εντοπιστεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στην παραλιακή ζώνη της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου μία ημέρα μετά την προβολή της αναζήτησης του από το «Τούνελ».

Κατά την έρευνα της εκπομπής προέκυψαν ενδείξεις για πρόσωπα σκοτεινά που ενδεχομένως είχαν ρόλο στην τραγική του κατάληξη.

Οι εισαγγελικές αρχές έκαναν δεκτό το αίτημα της δικηγόρου της μητέρας του για περεταίρω έρευνα και την ανάθεση της, στους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Είναι εκείνοι που πλέον καλούνται να διερευνήσουν το τι κρύβεται πίσω από τα στικάκια που είχαν βρεθεί στο σπίτι του άτυχου προγραμματιστή και που φέρεται να περιείχαν κωδικούς κρυπτονομισμάτων. Αποτέλεσε κίνητρο εγκληματικής πράξης το σεβαστό ποσό χρημάτων στο οποίο φέρεται να αντιστοιχούν;

Το τμήμα ηλεκτρονικών πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών ώς μόλις πρόσφατα έλαβε στα χέρια του το υπό διερεύνηση ψηφιακό υλικό και δεν έχει ολοκληρώσει την έκθεση του ..

Πληροφορίες του «Τούνελ» και της Αγγελικής Νικολούλη, αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί ένα στοιχείο που αξιολογείται ως σημαντικό. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική IP την οποία προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και φέρεται να ανήκει σε πρόσωπο που είχε επαφές με το θύμα.

anikolouli.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *