27/04/2024 5:18 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τραγικό! Έφυγε από τη ζωή η Διευθύντρια του Γυμνασίου Άνοιξης

Σοκ για μαθητές και γονείς


Μεγάλη θλίψη επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε μαθητές και γονείς του Γυμνασίου Άνοιξης -και όχι μόνο- καθώς χθες Πέμπτη 21/3 έγινε γνωστό ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε μικρή ηλικία, η δραστήρια και αγαπητή Διευθύντρια του Σχολείου, Αθηνά Μπελέρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του edionysos.gr η Διευθύντρια είχε υποβληθεί πρόσφατα σε προγραμματισμένη εγχείρηση και ανάρρωνε στο σπίτι της ενώ τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του esos σήμερα το πρωί η Διευθύντρια του σχολείου ξύπνησε σπίτι της και δεν αισθανόταν καλά, γι αυτό και δεν πήγε στο σχολείο.

Κάλεσε το 166. Ασθενοφόρο την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας όπου και πέθανε από ανακοπή.

Στο σχολείο είναι όλοι σοκαρισμένοι, καθηγητές-μαθητές και γονείς, γιατί όλοι την αγαπούσαν πολύ.

Δυστυχώς, σαν να μην έφθανε αυτό, η χθεσινή ημέρα συνοδεύτηκε και από άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στο Γυμνάσιο Άνοιξης. Μαθητής του σχολείου μετά από διαπληκτισμό με συμμαθητή του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων.

Όπως είναι φυσικό επικρατεί πολύ μεγάλη αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Άνοιξης, οι οποίοι προσπαθούν να συνέλθουν από τα απανωτά σοκ.

Το μήνυμα του συλλόγου διδασκόντων προς τους γονείς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για ένα αναπάντεχο και θλιβερό γεγονός που αφορά την σχολική μας κοινότητα.

Σήμερα έφυγε από κοντά μας η Διευθύντρια του σχολείου μας Μπελέρη Αθηνά.

Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό και δεν θα συμμετέχει σε καμία από τις εορταστικές εκδηλώσεις (σχολική εορτή και μαθητική παρέλαση) για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, λόγω πένθους.

Θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου τις επόμενες μέρες.

Το επεισόδιο με τους μαθητές

Η άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο μαθητών της Α΄ Γυμνασίου έγινε όπως είπαμε και αυτή χθες Πέμπτη την ώρα του σχολάσματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ένα έφτυσε το άλλο και το δεύτερο, ως αντίδραση, το σήκωσε ψηλά με τα χέρια του και το έσπρωξε με πολύ δύναμη.

Το παιδί έπεσε κάτω και χτύπησε την πλάτη και το κεφάλι του «παγώνοντας» τους συμμαθητές και τους καθηγητές του.

Έχοντας χάσει τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 13χρονος δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να παρακολουθηθεί η εξέλιξη της υγείας του.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *