27/04/2024 9:42 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λουκία Παπαδάκη για την απόφασή της να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της στη Ραφήνα

"Είναι τρομακτικό να μεγαλώνεις έναν άνθρωπο. Ήμουν μόνη μου, λόγω συνθηκών"


Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για την απόφασή της να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της, στη Ραφήνα, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και αρχικά, ανέφερε: «Μου φαινόταν ηρωικό, ακατόρθωτο, δεν ξέρω πώς το έκανα. Στο δικό μου το μυαλό ήταν τερατώδες».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν ήρθε ο γιος μου στη ζωή έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε τηλεόραση και θέατρο. Το να το κάνω ταυτόχρονα δεν γινόταν. Είναι τρομακτικό να μεγαλώνεις έναν άνθρωπο. Ήμουν μόνη μου, λόγω συνθηκών. Δεν μπορούσε να αναβληθεί ο θάνατος των γονιών μου».

Η ηθοποιός εξήγησε επιπλέον, πως το ένστικτό της ήταν που την οδήγησε στην απόφασή της να μεγαλώσει το παιδί της μόνη της.

«Δεν φοβάμαι να πάρω αποφάσεις. Μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου από ένστικτο. Όταν αφήνεις το ένστικτό σου να σε οδηγεί, αποκτάς και μια μαγική ικανότητα να βλέπεις το μέλλον», σημείωσε η Λουκία Παπαδάκη.

Τέλος, αναφέρθηκε στη «Λάμψη», όπου κι έπαιζε στο παρελθόν. «Η Λάμψη κράτησε 15 χρόνια, εγώ έπαιξα 11 χρόνια. Όταν έκλεισε για μένα αυτός ο κύκλος κι ερμηνευτικά κι η υπόθεση, τότε έφυγα. Ήταν πρωτόγνωρο και ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση γενικά. Μιλάμε για έναν πλανήτη που δεν έχει καμία σχέση με τον σημερινό. Είναι τρομακτικές οι αλλαγές. Όταν κλείνει ένας κύκλος, δεν τον κουβαλάω μέσα μου», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

2 σκέψεις για το “Λουκία Παπαδάκη για την απόφασή της να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της στη Ραφήνα”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *