27/04/2024 10:59 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άγρια επίθεση αδέσποτων σκύλων σε γυναίκα στη Ραφήνα

Την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου της έκαναν 20 ράμματα!!!


Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια γυναίκα στη Ραφήνα, όταν χθες το πρωί, γύρω στις 08.00, της επιτέθηκαν αδέσποτα σκυλιά έξω από το σπίτι της, όταν επέστρεφε μετά από βόλτα και περίπατο με το σκυλάκι της. Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου της έκαναν 20 ράμματα!!!

Συγκεκριμένη η άτυχη γυναίκα είχε βγεί το πρωί για να περπατήσει μαζί με το σκυλάκι της στο πάρκινγκ της Χρήστου Μάντικα, όπου βρίσκεται και το σπίτι όπου διαμένει. Μετά από κάποια ώρα, κι ενώ τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε, έφυγε από τον χώρο του πάρκινγκ και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της, αφού όπως προείπαμε μένει σε μια πολυκατοικία επί της οδού Χρήστου Μάντικα.

Την ώρα που έμπαινε ανυποψίαστη στον διάδρομο που οδηγεί στην είσοδο της πολυκατοικίας, όρμησαν τα δύο αδέσποτα (προφανώς) σκυλιά για να την κατασπαράξουν. Η γυναίκα ταχασε, αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει άμεσα. Τα δυο σκυλιά επιτέθηκαν με μανία, την έριξαν κάτω. όντας μικροκαμωμένη που είναι, και άρχισαν να την δαγκώνουν. Μετά το αρχικό σοκ, άρχισε να φωνάξει “βοήθεια, βοήθεια”, για να τρέξουν οι γείτονες και να την σώσουν από των σκύλων τα δόντια!

Κάποια στιγμή έπσευσαν για βοήθεια οι γείτονες, όμως τα αγριεμένα ζώα δεν την άφηναν από τα δόντια τους. Όταν την άφησαν, ήταν ήδη αργά, αφού είχε σημάδια από τις δαγκωματιές, σχεδόν σε όλο της το κορμί, τα χέρια και τα πόδια.

Ο σύζυγός της την μετέφερε, όταν ειδοποιήθηκε για το συμβάν, στο νοσοκομείο, όπου της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ χρειάστηκε να της κάνουν 20 ράμματα στο χέρι. Όταν επέστρεψαν το μεσημέρι, απευθύνθηκαν στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, ώστε να προβούν σε ενέργειες για την αποφυγή άλλων παρόμοιων άγριων επιθέσων από αδέσποτα ζώα.

Εδώ μιλάμε για το πάρκινγκ της Χρήστου Μάντικα όπου κάθε μέρα, πολύς κόσμος βγαίνει για να περπατήσει, να κάνει βόλτες με τον σκύλο, να κάνει τζόκινγκ, να γυμναστεί στα όργανα γυμναστικήε που υπάρχουν και συναντήσει τις παρέες του. Όσο για τα παιδιά επίσης σε καθημερινή βάση πηγαίνουν για παιχνίδι με τα ποδήλατά τους ή για να κάνουν skate, στον χώρο που έχει δημιουργηθεί.

Φαντασθείτε λοιπόν τι θα συνέβαινε ή τι θα συμβεί αν επιτεθούν αυτά τα άγρια σκυλιά σε μικρά παιδιά. Ποιος θα προλάβει να τα προστατεύσει; Ούτε να σκεφτούμε τέτοια κατάσταση…

Βαγγ.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *