03/05/2024 12:37 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Αποκάλυψη! Από τον Ιανουάριο ήξερε ο Δήμος για τα σκυλιά που επιτέθηκαν σε γυναίκα στην Μάντικα και δεν έκανε τίποτα! (φωτό & βίντεο)

Δύο μήνες νωρίτερα από την επίθεση των ίδιων σκυλιών στην άτυχη γυναίκα κα Μαρίνα Σούλου


Σε μία συνταρακτική αποκάλυψη προχωρά το irafina.gr. Όπως σας έχουμε ενημερώσει πρώτα μέσα από το anatolika24.gr τα σκυλιά που επιτέθηκαν σε γυναίκα απέναντι από το πάρκινγκ της Οδού Μάντικα, έχουν εντοπιστεί και έχουν επιτεθεί και σε άλλους κατοίκους.

Μάλιστα  για το γεγονός αυτό έχει ενημερωθεί από κάτοικο της περιοχής και ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου από τον Ιανουάριο, δύο μήνες δηλαδή νωρίτερα από την επίθεση των ίδιων σκυλιών στην άτυχη γυναίκα την κα Μαρίνα Σούλου.

Πρώτα μέσα από το anatolika24.gr, αναφέραμε το περιστατικό και μάλιστα μεταφέραμε και την μαρτυρία αναγνώστριας μας, η κόρη της οποία δέχθηκε δύο φορές επίθεση από τα δύο αυτά σκυλιά και όπως έπρεπε να κάνει  κατήγγειλε στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου το περιστατικό, χωρίς όμως κάποιος να κάνει κάτι

Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα δύο αυτά σκυλιά να επιτεθούν στην κα Σούλου την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο πάρκινγκ της οδού Μάντικα και να την στείλουν στο νοσοκομείο για να τις κάνουν οι γιατροί ράμματα στα χέρια και στα πόδια!

Η αναγνώστρια μας χαρακτηριστικά σχολιάζοντας το περιστατικό ανέφερε:

Τα σκυλιά δεν είναι αδέσποτα, είναι δεσποζομενα από ασυνείδητο ιδιοκτήτη, υπάρχει και βίντεο που τα δείχνει, το έχει το τμήμα αδέσποτων ζώων του δήμου εδώ και μήνες και δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως γιατί τα ίδια σκυλιά επιτέθηκαν και στην κόρη μου .

Δείτε και το βίντεο το οποίο αναρτήσαμε και το οποίο είχε σταλεί και στην αρμόδια υπάλληλο του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου…

Μόλις αναρτήσαμε το παραπάνω βίντεο ήρθε και η επιβεβαίωση ότι πρόκειται για τα ίδια σκυλιά καθώς κάτω από το βίντεο υπάρχει το εξής σχόλιο

Ακόμα χειρότερα, η κα Μαρίνα Σούλου που δέχθηκε την επίθεση, μιλώντας στο Mega ανέφερε πως από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου δεν έκαναν τίποτα!

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Πήγα σήμερα στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, αλλά δυστυχώς δεν με βοήθησαν. Μου είπαν ότι θα καλέσουν την φιλοζωική για να τα βρουν και να έβγαζα φωτογραφίες τα τραύματά μου, αλλά τίποτα άλλο»

Δείτε το βίντεο

Και ενώ μέχρι τώρα  ο Δήμος δεν έχει κάνει καμία ενέργεια για να βρει τα σκυλιά αυτά ώστε να μην έχουμε κάποια νέα επίθεση σε κάποιον πολίτη, χθες δεχθήκαμε ένα email στο iRafina.gr από τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου που μας εγκαλούσε!

Αναλυτικά το email ανέφερε:

Σχετικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας σας, για το θέμα της επίθεσης σκύλων σε πολίτη, στο οποίο υπήρχε και ανώνυμο σχόλιο αναγνώστριας, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

Πρώτον, ουδέποτε το αρμόδιο τμήμα του Δήμου δέχθηκε καταγγελία ή πληροφορία με το συγκεκριμένο περιεχόμενο, για τα αναφερόμενα
δεσποζόμενα ζώα και τον ιδιοκτήτη τους.

Δεύτερον, ουδέποτε περιήλθε στην κατοχή του Δήμου βίντεο με τα ζώα που αναφέρει η αναγνώστρια.

Τρίτον, εφόσον υπάρχει βίντεο, θα πρέπει να σταλεί στην Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με τον Νόμο ο Δήμος δεν έχει αρμοδιότητα για τα δεσποζόμενα ζώα.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των αναγνωστών σας.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Επειδή εμείς στο iRafina.gr, πάντα μιλάμε με στοιχεία, το αποδείξαμε και πρόσφατα με τα λάδια στο παλιό εργοστάσιο τούβλων αλλά και σε παλιότερα ρεπορτάζ μας, σήμερα φέρνουμε στην δημοσιότητα το email που έστειλε η αναγνώστρια μας στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και πιο συγκεκριμένα την αρμόδια υπάλληλο κα Μετζιτάκου, με την οποία πρώτα είχε μιλήσει τηλεφωνικά!

Στο email αναγράφεται ξεκάθαρα πως μετά την επικοινωνία μας (σσ τηλεφωνικά) σας αποστέλλω τα βίντεο! Άρα το ψέμα είναι διπλό καθώς η κα Μετζιτάκου πρώτα είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά και μετά και με email στο οποίο υπήρχαν δύο βίντεο

Δείτε το email που εστάλει στην κα Μετζιτάκου

Αντί η κα Μετζιτάκου και ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου να ζητήσει συγνώμη, έρχεται τώρα και ζητάει και τα ρέστα!

Η υπόθεση μας θυμίζει αυτή της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, η οποία πήρε τηλέφωνο το 100 για να καταγγείλει τον πρώην που στην συνέχεια την δολοφόνησε και της είπαν πως το περιπολικό δεν είναι ταξί!

Η ίδια συμπεριφορά από την υπάλληλο και τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, που δεν μερίμνησαν σε τίποτα με αποτέλεσμα να έχουμε την επίθεση των δύο σκυλιών που θα μπορούσε να είχε στοιχίσει τη ζωή στην κα Μαρίνα Σούλου η οποία συγκλόνισε δείχνοντας τα τραύματα της στο δελτίο ειδήσεων του Alpha

Εμείς αναρωτιόμαστε. Θα κάνει κάτι τελικά ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ώστε να βρεθούν τα δύο αυτά σκυλιά ώστε να μην επιτεθούν και σε άλλον άνθρωπο;

Θα ζητήσει συγνώμη η αρμόδια υπάλληλος η οποία ψεύδεται λέγοντας πως δεν είχε ενημερωθεί;

Θα υπάρξουν κυρώσεις στην περίπτωση που η υπάλληλος δεν έκανε όσα έπρεπε για να κινητοποιηθεί ο μηχανισμός του Δήμου;

Η ειρωνεία 

Η μεγάλη ειρωνεία είναι πως σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα ζώα. Μάλιστα η Δήμαρχος κα Τσεβά έκανε και σχετική ανάρτηση στην οποία ανέφερε:

4 Απριλίου ημέρα αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα.
Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων.
Είναι μια ημέρα αφιερωμένη στην αγάπη, τη φροντίδα και τον σεβασμό προς τα πλάσματα που μοιράζονται αυτόν τον πλανήτη μαζί μας.
Ως Δημοτική Αρχή, φροντίζουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα και την “ευημερία” των αδέσποτων ζώων. Σήμερα, καλώ όλους εσάς να σκεφτείτε τον τρόπο που μπορείτε να στηρίξετε μαζί μας τα αδέσποτα – είτε μέσω υιοθεσίας, ή μέσω ηθικής ή υλικής προσφοράς φροντίδας.
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο για όλα τα αδέσποτα ζώα.

Δείτε τα τραύματα της κα Μαρίνας Σούλου μετά την επίθεση που δέχθηκε από τα δύο σκυλιά

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *