29/04/2024 9:49 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα Μάκρη: Καταγγελία για ξυλοδαρμό γυναίκας – “Με χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές” (βίντεο)

Τι απαντά για το περιστατικό ο Δήμος Μαραθώνα


Σε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε η κα Ξένια Χριστοδούλου Μπασινά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό. Όπως αναφέρει, δέχθηκε επίθεση από άνδρα στη Νέα Μάκρη, το Σάββατο (16/3)

Ο άνδρας αυτός όπως αναφέρει η ίδια, είναι φύλακας του δήμου και  την χτύπησε με κλοτσιές και μπουνιές στον προαύλιο χώρο της επιχείρησής της με αφορμή την αντιδικία που έχει ο σύζυγός της με τον δήμο Μαραθώνος για έναν οικοπεδικό χώρο

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της υπήρξε ανακοίνωση από τον Δήμο Μαραθώνα για το περιστατικό στην οποία αναφέρεται πως ο Δήμος και τα στελέχη του πάντοτε υπερασπίζονται τη νομιμότητα και είναι αντίθετοι σε κάθε πράξη βίας.

Αναλυτικά η κα Ξένια Χριστοδούλου Μπασινά στην ανάρτηση της ανέφερε:

Με αφορμή κάποια συμβάντα που έλαβαν χώρα στις 2/4/2024 και ήρθε στα αυτιά μου οτι «η κα Μπασινά ήταν ήσυχη σήμερα μετά το ξύλο» με συνέτισαν δηλαδή, αποφάσισα και με την σύμφωνη γνώμη του παιδιού μου και γενικά όλης της οικογένειας μου να το δημοσιοποιήσω και να περιγράψω τις ακριβείς συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού μου και να μην παραμένω άλλο σιωπηλή.

Το Σάββατο λοιπόν 16/3/24 μου συνέβη κάτι που ποτέ δεν περίμενα να μου συμβεί . Παρακολουθούσα τόσο καιρό στις ειδήσεις γυναίκες να κακοποιούνται να δέρνονται και να μην μιλάνε και έλεγα γιατί δεν κάνουν τίποτα πως μπορούν να το αποσιωπούν. Και όμως και εγώ ήρθα στη θέση αυτή και το κατάλαβα.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια μιας αντιδικίας που έχει ο σύζυγος μου με το Δήμο Νεας Μακρης και (έχει πάρει το δρόμο των δικαστηρίων εδώ και χρόνια) το Σάββατο 16/3/24 μπροστα σε 4 άτομα της ομάδας Δίας (τους ευχαριστώ πολύ για την στήριξη τους παρόλο που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν) στον προαύλιο χώρο της εταιρίας μας με πλησίασε ΦΥΛΑΚΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ (που είχε τοποθετηθεί μέρες σε παρακείμενο χώρο από τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ) και με χτύπησε ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ με κλωτσιές στην κοιλιακή χώρα και μπουνιές στο στήθος και συγκεκριμένα σε σημείο που είχα υποστεί ΣΟΒΑΡΟ χειρουργείο πριν λίγο καιρό.

Οδηγήθηκα στο κέντρο υγείας με φρικτούς πόνους στην κοιλιά και στο στήθος και από εκεί με ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο.

Γίνανε οι απαραίτητες φυσικά μηνύσεις με μάρτυρες τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίας και ιατροδικαστική εξέταση τις επόμενες μέρες όπου με παρέπεμψε η ίδια η αστυνομία από την οποια και ταυτοποιήθηκαν οι μελανιές που υπέστη από τα χτυπήματα.

ΚΑΝΕΙΣ από την Δημοτική αρχή όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν έχουν καμιά ευθύνη για τους υπαλλήλους τους αλλά πριν ακόμα γυρίσω από το νοσοκομείο μέσω τρίτων ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ να αποσύρω την μήνυση διαφορετικα θα μου κάνανε και μένα μήνυση για άσχετο θέμα όπως είπαν με σκοπό να με οδηγήσουν στο αυτόφωρο.

Μόλις είπα ότι είχα βίντεο απο τις κάμερες ασφαλείας που φυλάσσουν την εταιρία μας πάγωσαν χωρίς περαιτέρω άλλη συζήτηση.

Η παραπάνω στάση τους με έβαλε σε σκέψεις όσον αφορά το «τυχαίο» συμβάν όπως επικαλέσθηκαν , και αν δεν ήταν η ομάδα Δίας μπροστά δεν τολμώ να σκεφτώ τι κατάληξη μπορεί να είχα.

Στην συνάντηση που είχαν με το σύζυγο μου που έμεινε πίσω στο αστυνομικό τμήμα και δεν με συνόδευσε στο νοσοκομείο να κάνει τα απαραίτητα διαδικαστικά για την μήνυση, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου μας δεν αναφέρθηκαν καθόλου στο συμβάν του ξυλοδαρμού μου παρά το μόνο που τους ένοιαξε ήταν πως θα διευθετηθεί το θέμα της αντιδικίας ώστε να συνεχιστεί κάποιο υποτιθέμενο έργο .

Και παρά τα αρνητικά σχόλια που έφτασαν στα αυτιά μου όπως πχ «Εντάξει δεν έπεσε και κάτω» «Εντάξει δεν την ματώσανε κιόλας» «Μια κλωτσιά και δυο μπουνιές έφαγε σιγά» εν τούτοις δεν επέλεξα αρχικά να δημοσιοποιήσω τον ξυλοδαρμό μου.

Τόσες μέρες προβληματιζόμουνα το αν πρέπει να αναρτήσω την παρούσα δημοσίευση φοβούμενη μήπως κάποιος θα κάνει περαιτέρω ΚΑΚΟ σε μένα ή στην οικογένεια μου, το ξεγύμνωμα που λαμβάνεις σε μια τέτοια έκθεση.
Γιατί τελικά κανένας δεν πρέπει να σιωπά όποιο και να είναι το τίμημα.

Έμεινε ατιμώρητος ο ηθικός αυτουργός μάλλον να πω πιο σωστά οι ηθικοί αυτουργοί του ξυλοδαρμού μου που δεν δημοσιοποιήθηκε και συνεχίζουν τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ και τις ΑΠΕΙΛΕΣ. Ηθικοί αυτουργοί δεν είναι μόνο οι πράττοντες αλλά και αυτοί που μένουν στη σιωπή.

ΠΟΙΟΣ είναι τελικά αυτός ο κος ΤΣΙΡΚΑΣ που τον ψηφίσαμε να πράττει κατά αυτόν τον τρόπο; ΠΟΙΟΣ του επιτρέπει, δεν τον περιορίζει και κρύβεται πίσω από την ιδιότητα και την ΑΣΥΛΙΑ του Δημάρχου;
Οι αυθαίρετες πράξεις και οι τραμπουκισμοί της τωρινής δημοτικής αρχής πέρασαν στην ΒΙΑ και στις ΑΠΕΙΛΕΣ επειδή είναι στο απυρόβλητο.

Το θεώρησα χρέος μου για όλες αυτές τις γυναίκες που δεν πρόλαβαν να μιλήσουν, που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν γιατί έφυγαν από τη ζωή, να βγω μπροστά και να μιλήσω.
ΞΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Ο Δήμος Μαραθώνα στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Λίαν προσφάτως αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μικρό απόσπασμα ιδιωτικού βίντεο, ληφθέν από καταληψίες δημοτικής έκτασης, με σαφή πρόθεση να εμπλέξουν τον Δήμο σε τυχόν ενέργειες τρίτων προσώπων, που δεν είναι υπάλληλοί του.
Ο Δήμος Μαραθώνος και τα στελέχη του πάντοτε υπερασπίζονται τη νομιμότητα και είναι αντίθετοι σε κάθε πράξη βίας.
Έχουν, δε, απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη που έχει ήδη επιληφθεί του περιστατικού.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *