30/04/2024 2:47 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πόρτο Ράφτη! «Προσευχηθείτε για την κόρη μου» – Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης Φανής

Η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, με την κατάστασή της να κρινεται εξαιρετικά κρίσιμη


Δεν χρειάζεται ταχύτητα, δεν χρειάζεται. Χάνω το παιδί μου από αυτό, λέει η μητέρα της 22χρονης που χαροπαλεύει στην εντατική μετά το σοκαριστικό τροχαίο στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο Μαρκόπουλο το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου.

Στο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο 27χρονος οδηγός του πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου, το οποίο έπεσε σε στάση λεωφορείου, την ξήλωσε και στη συνέχεια έπεσε σε δύο κολόνες πριν τελικά ακινητοποιηθεί. Όπως έγινε γνωστό, τόσο ο οδηγός, όσο και η 22χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

«Θα ήθελα όλος ο κόσμος να προσευχηθεί. Θέλω να προσευχηθεί για την κόρη μου, να γυρίσει πίσω σπίτι της. Θέλω να παρακαλέσω και να στείλω μήνυμα σε όλα τα παιδιά να σταματήσουν να τρέχουν».

Η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, με την κατάστασή της να κρινεται εξαιρετικά κρίσιμη και πολύ σοβαρή σύμφωνα με τους γιατρούς.

«Θέλω να μπουν στη θέση των ανθρώπων αυτών, να σκεφτούν πώς θα ένιωθαν οι ίδιοι αν έχαναν έναν δικό τους άνθρωπο», λέει στον Alpha η μητέρα της 22χρονης που δίνει την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής της.

Οι γιατροί έχουν χαρακτηρίσει την κατάσταση της νεαρής μη αναστρέψιμη, ενώ βρίσκεται διασωληνωμένη, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της, κάνοντας λόγο ωστόσο για «δρόμο χωρίς γυρισμό».

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της 22χρονης, ο 27χρονος συνήθιζε να τρέχει με υψηλές ταχύτητες, ενώ είχε εμπλακεί «κανά δυο φορές» ακόμη σε τροχαία με πολύ άσχημη κατάληξη, ενώ τόνισε ότι είχε προτρέψει την κόρη της να σταματήσει τις επαφές με τον νεαρό, κάτι που όντως συνέβη, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες τα είχαν ξαναβρεί.

«Θα ξέκοβαν πριν μερικές ημέρες, πρόσφατα τα ξαναβρήκανε και έγινε και το μοιραίο», είπε η μητέρα.

newsbomb.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *