30/04/2024 1:16 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαρκόπουλο: Καρδιοχτυπούν για την 22χρονη Φανή μετά το φονικό τροχαίο

Οι γιατροί δεν δίνουν ελπίδες, όμως η μητέρα της ελπίζει σε ένα θαύμα


Σύσσωμη η οικογένεια της 22χρονης Φανής που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της στο ΚΑΤ μετά το τρομερό τροχαίο στο Μαρκόπουλο όπου έχασε τη ζωή του ο 27χρονος φίλος της, παραμένει στο πλευρό της και προσεύχεται νυχθημερόν για ένα θαύμα.

Η νεαρή κοπέλα με τα εκφραστικά μάτια και το όμορφο χαμόγελο νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. Η 22χρονη έχει βαριά τραύματα στο κεφάλι και δυστυχώς οι γιατροί δεν δίνουν πολλές ελπίδες στους συγγενείς της.

Σε δηλώσεις της στο Star η μητέρα της περιέγραψε ότι η κατάσταση της υγείας της Φανής είναι πολύ σοβαρή. Όπως είπε, εκείνο το βράδυ είχε πάει για φαγητό με τον φίλο της και η ίδια ανησυχούσε για το παιδί της καθώς ο 27χρονος σύντροφός της είχε εμπλακεί ξανά σε τροχαία ατυχήματα.

Η μητέρα της αγωνιά και ελπίζει ότι το κοριτσάκι της θα τα καταφέρει. «Είναι πολύ άσχημα, είναι σε κρίσιμη κατάσταση, άσχημα χτυπημένη στο κεφάλι και οι γιατροί δεν μας δίνουν καμία ελπίδα. Της έχουν κάνει ήδη ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο τις πρώτες ώρες και περιμένουμε. Εγώ ελπίζω να γίνει κάτι», δήλωσε η ίδια μιλώντας στο prothothema.

Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, όταν ο 27χρονος ο οποίος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο της μαύρης μερσεντές και αφού έπεσε σε στάση λεωφορείου, στη συνέχεια προσέκρουσε σε δύο κολώνες, με αποτέλεσμα ο ίδιος να σκοτωθεί ακαριαία και η 22χρονη χορεύτρια να τραυματιστεί σοβαρά.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *