29/04/2024 11:03 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό για γνωστό δημοσιογράφο! (φωτό)

Τον βλέπουμε καθημερινά στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα


Ένα στόρι που ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους ανέβασε πριν από λίγη ώρα ο γνωστός δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, που και φέτος βλέπουμε καθημερινά μέσα από το Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα.

Ο ίδιος, πόσταρε μια φωτογραφία, στην οποία είδαμε ένα αυτοκίνητο και ένα περιπολικό και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πολύ τους αστυνομικούς της τροχαίας. Μεγάλη προσοχή φίλοι. Τα ζώα που οδηγούν δίπλα μας, δεν περιγράφονται. Τέλος καλό, όλα καλά!».

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο Γρηγόρης Μπάκας, γλίτωσε τα χειρότερα την τελευταία στιγμή.

Την ώρα που οδηγούσε στην Αττική οδό, επιστρέφοντας από το αεροδρόμιο όπου είχε βρεθεί για να κάνει ρεπορτάζ, είδε μπροστά του ξαφνικά ένα ακινητοποιημένο όχημα, χωρίς alarm ή άλλα προειδοποιητικά σήματα.

Ο δημοσιογράφος με τη μηχανή του, καρφώθηκε από πίσω του και ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του που δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και είχε γρήγορα αντανακλαστικά.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις και ο ίδιος παραμένει ακόμα σοκαρισμένος, στη σκέψη και μόνο του τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν αντιλαμβανόταν άμεσα το αυτοκίνητο.

Δείτε και την ανάρτησή του παρακάτω:

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *