29/04/2024 5:36 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βίντεο: Ερμιονίδα – Θύελλα Ραφήνας 0-3

Με γκολ των Χίσο, Ζαπατίνα και Μακροδημήτρη


Άνετο πέρασμα για την Θύελλα Ραφήνας, καθώς κατάφερε να επικρατήσει στην Ερμιονίδα με σκορ 0-3 και να παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου στη Γ΄ Εθνική.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

3’: Ο Τριμπόνιας, μετά από ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα, και ο Φύτρος απέκρουσε δύσκολα μέσα στη μικρή περιοχή με το κεφάλι.

5’: Ο Χίσο άλλαξε, από τα αριστερά στα δεξιά, το παιχνίδι στον Κοντογιάννη, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα και ο Ντινόπουλος που είχε γυρίσει, έδιωξε μέσα στην περιοχή.

7’: Ο Μιγιένγκα έκοψε αντίπαλό του, πιέζοντας πάνω από τη μεσαία γραμμή, η μπάλα έφτασε στον Ντινόπουλο, ο οποίος σούταρε και μπλόκαρε ο Καραστέργιος.

12’: Ο Χίσο επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

16’: Ο Χίσο πέρασε, από τα αριστερά, στον Παρασκευόπουλο, ο οποίος σέντραρε, απέκρουσε η άμυνά μας, στη συνέχεια ο Ντάφλας έκανε νέο σουτ και η μπάλα απομακρύνθηκε μετά από νέα κόντρα σε σώματα.

23’: Μετά από σέντρα του Παπασκευόπουλου από τα αριστερά, ο Μαγκαφίνης έδιωξε στον άξονα, ο Μαρτίνος έκανε το σουτ και ο Μιγιένγκα έβαλε σωτήρια την κόντρα.

25’: Ο Τριμπόνιας πέρασε κάθετα στον Ντινόπουλο σε άμεση μετάβαση της ομάδας μας, ο τελευταίος προχώρησε με την μπάλα, αλλά τον πρόλαβε η άμυνα και χάθηκε η ευκαιρία, χωρίς ο 27χρονος στράικερ να προλάβει να απειλήσει. Θα μπορούσε να είχε γυρίσει την μπάλα στα δεξιά του, όπου είχαν βρεθεί Τριμπόνιας και Κάλα.

35’: Ο Χίσο πάσαρε ξανά στον Παρασκευόπουλο από αριστερά, ο τελευταίος σέντραρε, ο Ντάφλας σούταρε από το ύψος της περιοχής και απέκρουσε ο Κουζούνιας.

43’: Γκολ (0-1). Ο Αγγελής έκανε τη σέντρα από δεξιά, έχοντας πολύ χώρο μπροστά του, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν με τα κεφάλι τους, η μπάλα έφτασε στο 2ο δοκάρι, όπου ο Χίσο κατέβασε και με σουτ σκόραρε στην κλειστή γωνία.

53’: Μετά από ενέργεια του Κοντογιάννη από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μακροδημήτρη, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής και μπλόκαρε ο Κουζούνιας.

57’ Γκολ (0-2). Ο Κουζούνιας πάσαρε στον Ψύχα μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος του γύρισε την μπάλα, παράλληλα προς την εστία, και ο νεαρός τερματοφύλακας προσπάθησε να… γεμίσει με το δεξί, με αντίπαλους επιθετικούς να πρεσάρουν. Η μπάλα βρήκε, όμως, σε… λακκούβα και πέρασε πάνω από το πόδι του, με τον Ζαπατίνα να σκοράρει από κοντά, παρά την προσπάθεια του γκολκίπερ μας να αποσοβήσει το γκολ.

63’: Ο Αλεξανδρής κέρδισε όλες τις μονομαχίες με αντιπάλους του από τα αριστερά και πάνω στη γραμμή κατάφερε να περάσει στον Ντινόπουλο, ο οποίος έκανε κίνηση προς την αντίπαλη περιοχή, αλλά βγήκε και μπλόκαρε ο Καραστέργιος στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

66’: Ο Παρασκευόπουλος έκανε επικίνδυνη σέντρα από τα αριστερά και ο Ψύχας έδιωξε με το κεφάλι μέσα στη μικρή περιοχή.

77’ Γκολ (0-3). Ο Χίσο πέρασε κάθετη στον Μακροδημήτρη, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ νίκησε τον Κουζούνια, ενώ προσπάθησε να τον προλάβει ο Ψύχας.

81’: Μαγκαφίνης και Μαμουτάι άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα και πριν προλάβει να απειλήσει ο τελευταίος, βγήκε και μπλόκαρε ο Καραστέργιος.

86’: Ο Κωτσάκης σούταρε από δεξιά μέσα από την περιοχή και ο Κουζούνιας μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

89’: Ο Παρασκευόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κωτσάκης πέρασε ανάμεσα από τους Μεχμετάι και Ψύχα, αλλά ο τελευταίος κατάφερε στη συνέχεια να κοντράρει το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεφίλης Αθανάσιος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Κλεπετσάνη Αθανάσιο και Οικονόμου Άγγελο, όλοι του συνδέσμου Κορίνθου. Την κίτρινη κάρτα είδε ο Μιγιένγκα στο 30’. Με κίτρινη παρατηρήθηκε και άνθρωπος του πάγκου της ομάδας μας στο 32’.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μιγιένγκα, Ζάββος (80’ Μαμουτάι), Τριμπόνιας, Μεχμετάι, Ντινόπουλος, Αλεξανδρής, Κάλα (76’ Χάνος), Ψύχας, Τάσιος.

ΑΠΟ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Αγγελής (78’ Σαμάρκος), Παρασκευόπουλος, Φύτρος (78’ Ντολλάνι), Τσούκας, Ντάφλας, Κοντογιάννης (74’ Μπουντάκης), Μαρτίνος (65’ Ντόκος), Ζαπατίνας (65’ Κωτσάκης), Χίσο, Μακροδημήτρης.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *