26/05/2024 7:56 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Π. Μπατάλης σε Τερζοπούλου: “Μήπως πρέπει να ξαναπάς σχολείο…” – Μύλος στο ΔΣ Ραφήνας-Πικερμίου

Άναψαν τα αίματα και ξέφυγε η κατάσταση - Το "λευκό" της κας Τερζοπούλου που κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο


Χαμός έγινε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου κατά την συζήτηση του θέματος για το “Ψήφισμα υπέρ της πρότασης του Δήμου Μαραθώνος για την μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Μαραθωνίων στην Αυθεντική Διαδρομή και την αναγνώριση του κορυφαίου χρόνου διάνυσης της Αυθεντικής Διαδρομής, ως μοναδικού παγκοσμίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο Δρόμο”.

Την εισήγηση για το θέμα έκανε η κα Τσεβά η οποία είπε πως το δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα πήρε μια απόφαση σχετικά με το θέμα αυτό του Μαραθωνίου Δρόμου. Ζητούν η απόσταση να μείνει σταθερή και όταν γίνονται οι ολυμπιακοί αγώνες κάθε 4 χρόνια, ο Μαραθώνιος Δρόμος να γίνεται στην Αυθεντική Διαδρομή με αφετηρία τον Μαραθώνα.

Η κα Τερζοπούλου ρώτησε ποια είναι η σκοπιμότητα και ποιο θα είναι το όφελος για τον Δήμο, με την κα Τσεβά να απαντά πως είναι θέμα σεβασμού.

Στο σημείο αυτό τον λόγο πήρε ο κ Μπατάλης λέγοντα πως η κα Τερζοπούλου θα πρέπει να ξαναπάει σχολείο με την κα Τερζοπούλου να αντιδρά έντονα λέγοντας πως δεν θα ανεχθεί αυτή την συμπεριφορά και ζήτησε την επέμβαση του προεδρείου.

Στο περιστατικό είχαμε και την εμπλοκή του κ Βασιλόπουλου ο οποίος είπε αναφερόμενος προς στον κ Μπατάλη, “ντροπή σας, θα πρέπει να μάθετε πώς να συμπεριφέρεστε”.

Στο σημείο αυτό είχαμε μικρή διακοπή της συνεδρίασης με την κα Παπαδοπούλου να ζητά συγγνώμη από τον κόσμο για την αυτή την εικόνα του δημοτικού συμβουλίου

Στη συνέχεια ο κ Μπουρνούς είπε πως είναι σωστή η πρόταση του Δήμου Μαραθώνα και πως ο Μαραθώνιος θα πρέπει να γίνεται στην Αυθεντική Διαδρομή. Επίσης είπε πως είναι ηθικά σωστό, στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν γίνεται ο Μαραθώνιος στις προαγωνιστικές διαδικασίες να είναι στην εξέδρα εκπρόσωποι απ όλους τους δήμους απ όπου περνά η Μαραθώνια διαδρομή.

Ο κ Βασιλόπουλος με αφορμή αυτό το θέμα, είπε πως ο Δήμος θα πρέπει να δώσει προστιθέμενα δρώμενα, όπως είναι η παλιά Μαραθώνια διαδρομή την οποία θα μπορούσαν να επισκεφτούν ο κόσμος και μελετητές. Αυτό θα δώσει προστιθέμενη αξία και στον Δήμο και στον Μαραθώνιο.

Ο κ Μπατάλης συμφώνησε με την κα Τσεβά αλλά και με τον κ Μπουρνούς, ενώ είπε πως θα έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν. Θα πρέπει να γίνεται μόνιμα ο Ολυμπιακός Μαραθώνιος εδώ και θα πρέπει να το στηρίξουμε.

Η κα Ξηντάρα είπε πως με αυτό τον τρόπο θα ξαναγυρίσουν στα παλιά και δεν θα είναι απλά ένα εμπορεύσιμο προϊόν ενώ αποκτά και αξία καθώς τα ρεκόρ θα γίνονται στην αυθεντική διαδρομή.

Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία με την κα Τερζοπούλου να ψηφίζει λευκό!

Δείτε όσα έγιναν στο βίντεο του irafina.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *