04/05/2024 2:43 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

H μεσημεριανή συνεδρίαση και η θεοσεβούμενη δημοτική αρχή

Γιατί έμειναν όλοι άφωνοι στο δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου


Το ότι αυτή η σγκεκριμένη δημοτική αρχή αρέσκεται στις εκπλήξεις, το΄χουμε εμπεδώσει πια. Οδεύουμε στον τέταρτο μήνα της διοίκησης Τσεβά και κάθε φορά στα δημοτικά συμβούλια μαθαίνουμε νέα πράγματα. Την Πέμπτη, ας πούμε μάθαμε πόσο θεοσεβούμενοι είναι.

Πως αλλιώς να εξηγήσεις την απόφαση που πήραν να γίνει η νέα συνεδρίαση την Μεγάλη Δευτέρα το μεσημέρι στις τρεις, ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι Ραφήνας-Πικερμίου να μπορέσουν να εκκλησιαστούν. Μεγάλη Εβδομάδα γαρ…

Έκπληκτοι έμειναν όλοι μόλις τους ανακοινώθηκε πως η 2η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 στις 15:00!  Η απόφαση αυτή προκάλεσε ερωτηματικά αλλά και πολλές αντιδράσεις στους δημοτικούς συμβούλους. Και μπορεί οι της παράταξης Τσεβά να το λένε μεταξύ τους και για ευνόητους λόγους να μην δημοσιοποιούν την δυσαρέσκειά τους, όμως όλοι οι άλλοι έπεσαν από τα σύννεφα.

Ειδικά όταν σε σχετική ερώτηση του Ανδρέα Βασιλόπουλου, ο οποίος ευλόγως μίλησε και είπε πως είναι εργάσιμη ημέρα και πως θα είναι δύσκολο για πολλούς δημοτικούς συμβούλους να παραβρεθούν, η απάντηση που έλαβαν δια στόματος της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνας Παπαδοπούλου, ήταν… το λιγότερο αφοπλιστική!!!

“Επειδή θα είναι μεγάλη εβδομάδα, κάποιοι από τους συμβούλους θα θέλουν να πάνε το απόγευμα στην εκκλησία”. Τάδε έφη η Πρόεδρος…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *