26/05/2024 8:55 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Κλείνουν οι έξοδοι Κάντζα και Κατεχάκη μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (29/4) έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης (30/4)


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Ειδικότερα:

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (29/4) έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης (30/4), η έξοδος της Αττικής Οδού προς Κάντζα (Κόμβος 17) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί, με προορισμό την Κάντζα, μπορούν είτε να εξέλθουν στην έξοδο Παιανίας – Σπάτων (Κόμβος 18) είτε να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, στη συνέχεια να εξέλθουν στον Κόμβο Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15), όπου θα κάνουν αναστροφή και θα κινηθούν στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο – Μαρκόπουλο για να εξέλθουν προς Κάντζα στον Κόμβο 17.

Παράλληλα, κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (29/4) έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης (30/4), η έξοδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού προς την Λ. Κατεχάκη (Κόμβος Υ1), στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τη Λ. Αλίμου – Καρέα, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Καισαριανή από όπου θα αναστρέψουν και θα κινηθούν μέσω της Λ. Αλίμου – Κατεχάκη προς Αθήνα – Κέντρο.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *